آریا بانو

آخرين مطالب

درخواست اعتبار 15 هزار میلیاردی برای همسان‌سازی حقوق‌ بازنشستگان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از دولت و مجلس درخواست کرد 15 هزار میلیارد تومان در بودجه سال 98 برای همسان سازی حقوق‌ها تخصیص دهند که به این ترتیب به حقوق بازنشستگان حدود یک میلیون تومان اضافه می‌شود.

به گزارش ایسنا، جمشید تقی‌زاده در نشستی کوتاه با تعدادی از خبرنگاران با اشاره به اینکه 95.5 درصد بازنشستگان زیر سه میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و باید بیشتر به وضعیت آنها توجه کرد گفت: 30 هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان نیاز داریم .
وی افزود: درخواست ما این است که 15 هزار میلیارد تومان در بودجه سال 98 برای این امر تخصیص دهند. به این ترتیب به حقوق بازنشستگان حدود یک میلیون تومان اضافه می‌شود .
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به اینکه آیا افزوده شدن چنین اعتباری متناسب با واقعیات بودجه‌ای دولت است، گفت: سال 98 باید سال اجتماعی باشد و بودجه‌ها باید به این سمت بیایند. واقعیت این است که بسیاری از بازنشسته‌ها عیالوار و مستاجر هستند و با حقوق دو میلیونی نمی‌توانند گذران امور کنند .
تقی زاده ادامه داد: البته می‌دانیم که درنظر گرفتن چنین اعتباری در لایحه بودجه بسیار مشکل است اما از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به قشر بازنشستگان نگاه ویژه‌ای بشود. در حال حاضر ماهانه 3250 میلیارد تومان حقوق می پردازیم که رقم بسیار بزرگی است. با این حال تلاش کردیم در این مدت حقوق بازنشستگان را بموقع پرداخت کنیم تا امنیت روانی جامعه هدفمان مختل نشود.
وی با تاکید بر اینکه 15 هزار میلیارد تومان باید برای همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تصویب شود که این امر نیازمند همراهی مجلس و دولت است اظهار کرد: وظیفه ما این است که حرف بازنشستگان را بشنویم و آن را منتقل کنیم و از ان سو وضعیت دولت را نیز برایشان بازگو کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه روی شفافیت و پاسخگویی تمرکز و تلاش کردیم تا ساختار ضد فساد ایجاد کنیم گفت: اصلاح حاکمیت شرکتی را در بخش اقتصادی دنبال می‌کنیم و در حال واگذاری شرکت‌ها هستیم. در این راستا همه جوانب امر را در نظر می‌گیریم و شرکت‌ها را به اشخاصی که اهلیت آن را دارند واگذار می‌کنیم.
تقی‌زاده ادامه داد: وام ضرروی بازنشستگان از چهار به پنج میلیون تومان افزایش یافته و به 400 هزار نفر تعلق می‌گیرد. تا کنون 26 هزار و 500 نفر وام خود را دریافت کرده‌اند و 33 هزار نفر دیگر در ماه آینده مشمول می‌شوند و به این ترتیب تا اسفند ماه 200 هزار بازنشسته وام ضروری می‌گیرند و 200 هزار سهمیه دیگر در شش ماه اول سال آتی توزیع می‌شود.
وی با بیان اینکه شمار سفرهای زیارتی و سیاحتی بازنشستگان از 100 به 200 هزار مورد رسیده است اظهار کرد: علاوه بر این 50 درصد تخفیف هتل برای بازنشستگان درنظر گرفته‌ایم. از دیگر اقدامات احداث خانه‌های امید است.48 خانه امید در شرف تکمیل است و در تهران 40 هکتار و در شهرستان‌ها 20 هکتار زمین برای ایجاد دهکده‌های سلامت نیاز داریم که در حال رایزنی برای دریافت آن هستیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: سعی می‌کنیم بیمه تکیلی درمان خوبی ارائه دهیم. قرارداد با آتیه سازان حافظ را برای یک ماه دیگر تمدید کردیم و به دنبال قرارداد با بیمه ای هستیم که شبکه گسترده تری داشته باشد و خدمات بهتری ارائه بدهد. سه چهارم بودجه بازنشستگان از سن 60 سالگی به بعد صرف درمان می‌شود.
وی افزود: برای سلامتی بازنشستگان و پیشگیری قبل از درمان هر آنقدر لازم باشد هزینه خواهیم کرد. شعار ما این است که بازنشستگان در خانه نمانند و به صحنه بیایند . حتما جشنواره‌های ورزشی را توسعه می‌دهیم و در حال رایزنی هستیم تا فدراسیون ورزش‌های بازنشستگی راه اندازی کنیم.
تقی زاده با بیان اینکه در حال فراهم کردن بستر لازم برای ایجاد دبیرخانه صندوق های بازنشستگی آسیایی هستیم گفت: سیستم و بانک اطلاعات شاغلین را در دست تهیه داریم که در آینده رونمایی می‌شود.
انتهای پیام.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/100123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!