آریا بانو

آخرين مطالب

نان موز و گردو خانه داري

نان موز و گردو

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای تخم مرغ ها ، ماست ، روغن ، شکر و وانیل را بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس موزهای له شده را اضافه نمایید.
مواد خشک ( آرد ، جوش شیرین ، دارچین ، نمک ، گردوهای خرد شده ) را باهم مخلوط کنید و قاشق قاشق به مواد اضافه نمایید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. 
ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر نرمی که تهیه کرده اید داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 45 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا نان بپزد.
پس از پخت نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کنید ، برای سرو نان را برش بزنید و روی ان مقداری عسل بریزید ( این نان را میتوانید تا چند روز داخل کیسه نایلونی نگهداری کنید ).





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کاپ کیک های شما زیباترین خواهد شد

عصرانه/ طرز تهیه دسر پان اسپانیا

سوپ و آش/ آش گوشواره آذربایجان

دستور تهیه ساده ترین دلمه

غذای اصلی/ مرغ با سس مرکبات؛ طعمی لذیذ و ویتامین دار

غذای اصلی/ خورشت قیمه خلال و زرشک؛ غذای اصیل کرمانشاه

غذای اصلی/ خوراک ورمیشل و عدس؛ غذایی کامل اما کم کالری

ناهار/ طرز تهیه «برنج قالبی با مرغ»

نوشیدنی ها/ یخ‌ چای نعناع و سیب؛ جانشینی مناسب برای نوشابه

غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با کشمش و دانه کاج

شیرینی ها/ تارت میوه های فصل؛ مناسب پذیرایی

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ

نهار/ طرز تهیه «برنج قالبی با مرغ»

املت سبزیجات پنیری

با متفاوت ترین تزئین موز آشنا شوید

چگونه می توان جعفری را در فریزر نگهداری کرد

نان باگت های اضافه

پیشنهادی جدید برای پخت ته چین مرغ

نوشیدنی ها/ شیر تخم کتان؛ انتخابی مقوی وخوشمزه

سالادی که پذیرایی شما را زبان زد می کند

پیشنهادی جدید برای پخت مرغ

کیکی برای عاشقان شکلات

جدیدترین شیوه پخت تخم مرغ

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی پفکی

شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

ناهار/ دستور تهیه ماهی شکم پر

سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص

شیرینی ها/ دستوی جدید برای تهیه تارت نارگیلی

زیباترین نیمرو برای اولین صبحانه سال 98

خورشت گل در چمن؛ غذایی سنتی برای اولین نهار نوروز

غذای خیابانی در کره جنوبی

غذای اصلی/ پیراشکی پنیری برای پیک نیک امروز

میزاردور/ طرز تهیه ماقوت

عیدانه/ پاستیل خانگی، مخصوص عید بچه ها

غذای ملل/ طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی

غذای اصلی/ این ماهی‌های حلزونی، فوق العاده اند

نان مغزدار را در ایام نوروز در کنار خانواده میل کنید

نوشیدنی ها/ نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای «کودکان بالای 10 ماه»

غذای اصلی/ ماهی سالمون با رویه خردل، پیشنهاد ویژه برای روز عید

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ