آریا بانو

آخرين مطالب

تیرانداز المپیکی ایران:

رقبایمان بیش از تمرینات ما مسابقه می دهند ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- ایرنا – الهه احمدی دارنده عنوان ششمی تیراندازی المپیک گفت: رقبای ما در سایر کشورها به ویژه اروپا بیش از آنچه ما تمرین می کنیم مسابقه می دهند و دائم در حال ثبت رکوردهایشان هستند.

احمدی روز دوشنبه در حاشیه اردوی آماده سازی تیم ملی تفنگ برای رقابت های جام جهانی و انتخابی المپیک، در پاسخ به سوالی در مورد احتمال لغو برخی اعزام ها به مسابقات به دلیل کمی اعتبار و به منظور تامین هزینه های فشنگ و ساچمه به خبرنگار ایرنا گفت: وظیفه من به عنوان یک ورزشکار این است که تابع برنامه ریزی مدیران فدراسیون باشم.
نخستین مسابقات توزیع سهمیه المپیک توکیو اوایل شهریور ماه امسال در کره جنوبی برگزار شد و ایران نتوانست هیچ مدال یا سهمیه ای کسب کند. چهار مسابقه جام جهانی یا انتخابی المپیک به ترتیب در هند(اوایل اسفند 97 دهلی نو)، چین (اوایل اردیبهشت 98 پکن)، آلمان(اوایل خرداد98 مونیخ)و برزیل (اوایل شهریور 98 ریو) برگزار می شود و این درحالی است که به نظر می رسد فدراسیون تیراندازی بخواهد به دلیل کمی اعتبار و تامین فشنگ، حضور در برخی از این رقابت ها را لغو کند.
احمدی در این باره گفت: تجربه ام می گوید حضور در مسابقات برای ورزشکاران از اهمیت زیادی برخوردار است؛ حتی اگر این مسابقات در سطح تورنمنت باشد؛ حال تصور اهمیت یک مسابقه با عنوان جام جهانی و انتخابی المپیک که جای خود را دارد.
دارنده مدال طلای مسابقات جام جهانی مونیخ گفت: دلیل اینکه ما نتوانستیم در بازی های آسیایی مدال کسب کنیم حضور ناکافی در مسابقات به عنوان تدارکاتی بود؛ زیرا ما در مسابقات برون مرزی یاد می گیریم و در تهران آنچه را که در این مسابقات آموخته ایم تمرین می کنیم.
این تیرانداز 36 کشورمان ادامه داد: لغو اعزام تیم به هر مسابقه ای برای تیم ملی و تیراندازان ضرر محسوب می شود، چه رسد به اینکه این مسابقات جام جهانی باشند که هر یک ماه یا 45 روز یک بار برگزار و سهمیه المپیک نیز در آن توزیع می شود.
احمدی تصریح کرد: جدا از این موضوع باید بخاطر داشته باشیم که مشکل فشنگ و ساچمه مربوط به رشته تفنگ و تپانچه خفیف است، اما در مسابقات جام جهانی علاوه بر توزیع سهمیه سلاح خفیف، سهمیه تفنگ بادی نیز توزیع می شود که خوشبختانه در ساچمه آن با مشکل خاصی مواجه نیستیم.
وی با بیان اینکه فدا کردن حضور در رویدادهای بزرگ و توزیع کسب سهمیه با هدف تامین فشنگ برای تمرین کاملا غیر منطقی و اشتباه است، گفت: اگر فشنگ کافی برای رشته خفیف وجود ندارد با نرفتن به مسابقات جام جهانی ما شانس مان را برای کسب سهمیه در رشته بادی نیز از دست می دهیم.
احمدی خاطر نشان کرد: در سال های گذشته بارها و بارها گفته ام، مهم ترین تفاوت ما و تیراندازان سایر کشورها که موفق تر از ما هستند حضور دائمی آنان در مسابقات است یا به عبارتی آنان همیشه در حال مسابقه دادن هستند.
وی اضافه کرد: همین مسابقه دادن نه فقط موجب شناسایی استعدادهای جدیدشان می شود بلکه اعتماد به نفس آنان را برای حضور در رویدادهای مهمتر چون المپیک به طور چشمگیری افزایش می دهد.
به گفته این تیرانداز، اگر تیراندازان ایرانی بتوانند در مسابقات متعدد بدون نگرانی از لغو اعزام، شرکت کنند قطعا مقام و مدال هایی در حد لیاقت و توانایی خود کسب خواهند کرد.
احمدی ادامه داد: حضور در رقابت های تیراندازی یا اصولا رقابت در دنیای ورزش علاوه بر آنچه که به آن اشاره کردم دهها امتیاز دیگر برای آمادگی یک ورزشکار دارد و 99 درصد آمادگی یک تیرانداز به دلیل انفرادی بودن این رشته بستگی به روان و اعتماد به نفسش دارد که حضور در مسابقات متعدد می تواند آن را به خوبی تقویت و آماده کند.
دارنده عنوان ششمی المپیک پکن و لندن گفت: در واقع همه چیز به تفکر و کنترل ذهن تیرانداز بستگی دارد؛ زیرا 50 درصد کسانی که در مسابقاتی در سطح جهانی شرکت می کنند و تیراندازان ایرانی هم جزو همین 50 درصد هستند، مشکلی از نظر فنی یا به عبارتی تکنیک و تاکتیکی یا جسمانی ندارند؛ زیرا در سطح ملی درخشیده اند و رکوردهای خوبی کسب کرده اند. بنابراین در رویدادهای مهم جهانی یا المپیک مهم ترین پله برای موفقیت تیرانداز آرامش روانی است.
احمدی گفت: وقتی یک تیرانداز بتواند از پس ضربان قلب بالا، تفکرات و فشارهای مختلف که از طرف خانواده، مسئولان یا محیط وارد می شود، به راحتی برآید و آن ها را کنترل کند ایستادن روی سکو و کسب مدال کار سختی نیست.
به گفته او، وقتی اعزام تیراندازان به چند مسابقه از جمله مسابقات جهانی لغو شود و فرصت لازم برای کسب سهمیه از دست برود ، فشار روانی بالایی به تیرانداز وارد می شود و برعکس وقتی همیشه در دور مسابقه باشد، خودش می داند که چه وضعیتی دارد و مرتب خود را برای حضور در مسابقات آماده می کند.
این تیرانداز گفت: تیراندازان اروپایی نمونه ای از این ادعای من هستند. آنها بطور دائم در حال دنبال کردن رویدادهای تیراندازی هستند و با توجه به اینکه تیراندازی جزو رشته های مهم و مطرح در همه کشورهای اروپایی است، حتی در کوچک ترین مسابقات قاره ای هم شرکت می کنند.
وی اضافه کرد: البته این یک واقعیت است که چون برای حضور در رویدادهای قاره ای نیازی به گرفتن روادید یا هزینه های سنگین ندارند و از طرف دیگر با مشکل مالی مواجه نیستند به راحتی در بیشتر مسابقات شرکت کرده و همیشه رکوردهای خود را بررسی می کنند و زمانی که باید نتیجه بگیرند به راحتی به نتیجه دلخواه می رسند.
احمدی در پایان گفت: آنان بیشتر از آنچه ما تمرین می کنیم مسابقه می دهند؛ در زمستان یک دوره مسابقه دارند، تابستان ها دوره دیگری و مرتب در جریان مسابقه خود را محک می زنند.
ورزشی**1828**1584

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/106656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس، مغز را کوچک می‌کند

نشانه‌های هشدار دهنده تاثیر منفی تنهایی بر سلامت

شب بیداری علت شکست های عاطفی

10 جمله ممنوعه در محل کار!!

علائم فشار روانی بر مراقبت‌کننده از بیمار مبتلا به آلزایمر

فکر کردن باعث شارژ شدن مغز می شود

این جملات را هرگز در پیامک تان نگویید!!

دروغگویی یا چاپلوسی

درمان بی خوابی شبانه تنها در 60 ثانیه

مادران افسرده، فرزندان افسرده تربیت می‌کنند

کمال گرایی چیست و چگونه می توان به کمال گرایی غلبه کنیم؟

افسردگی پاییزی بیشتر سراغ چه کسانی می‌آید؟

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟

افراد جامعه باید نحوه دسترسی به درمان های حوزه سلامت روان را بدانند

چگونه کتابخوان شویم؟

باورهای غلط درباره افسردگی

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی چیست؟

5 نشانه که می‌گوید ذهنتان خسته است

گام برداشتن به عقب باعث افزایش حافظه می‌شود

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

استرس دست دوم چیست؟

چرا بیماری های روحی و روانی در بین دانشجویان افزایش یافته؟

انواع اختلال یادگیری و علائم آن

درمان وسواس فکری با روش درمانی مواجهه

بلای خانمان‌سوزی به نام نگرانی و استرس

خوابیدن طولانی مدت چطور باعث کابوس شبانه می شود؟

آشناپنداری یا دژاوو چیست؟

به کدام‌ یک مبتلا هستید: افسردگی یا افسرده‌حالی؟

نشانه‌های اولیه آلزایمر

عواملی که موجب ضعف حافظه می‌شوند

چگونه در اولین دیدار خوب به نظر بیاییم؟

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

برای تمرکزحواس چه بخوریم؟

چرا استرس «عصرگاهی» خطرناک‌تر است؟

مزایای خانواده های پرجمعیت

چرا دیگران شما را جدی نمی‌گیرند؟

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟

چگونه در 10 دقیقه مشتری مناسب را شناسایی کنیم؟

خواهر و برادر‌ها چگونه شخصیتمان را می‌سازند؟

8 جمله ای که نباید در محل کارتان بگویید

هراس جدایی از تلفن همراه

بهترین انتقام چه چیزی می‌تواند باشد؟

تئوری ذهن یا توانایی ذهن خوانی چیست؟

با دیرآموزان چگونه برخورد کنیم؟

تاثیر نور خورشید بر سلامت روان

از نشانه‌های نه چندان مشهود اضطراب

افسردگی پس از سقط جنین را جدی بگیریم