آریا بانو

آخرين مطالب

مومنی‌شریف: سرهنگی فرزند زمانه خویش است/ یزدی: الحمدلله در مجموعه‌ای نفس می‌کشم که سرهنگی نفس می‌کشد فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در آیین رونمایی مستند پرتره مرتضی سرهنگی با عنوان "متولد آذر"، گفت: سرهنگی هم زمان خود را به ‌درستی شناخت و هم زمانه خود را به‌خوبی به دیگر نسل‌ها شناساند.


به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، محسن مومنی‌شریف رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، در آیین رونمایی مستند پرتره مرتضی سرهنگی با عنوان "متولد آذر" ضمن تقدیر و تشکر از حضور هنرمندان و اهالی فرهنگ و ادب در این مراسم، گفت: از خداوند منان می‌خواهم عمر شریف و پر برکت سرهنگی طولانی و طولانی‌تر باشد تا همه نسل‌های ما از وجود و آثارش بهره‌مند شویم.
مومنی‌شریف افزود: حدود سی سال است که سرهنگی را می‌شناسم و با او همکاری دارم. در این مدت طولانی مطالب بسیاری را از سرهنگی آموخته‌ام. اما در کنار تمامی ویژگی بسیار خوب سرهنگی یکی از آن‌ها بیش از همه مورد توجه است. آن ویژگی "فرزند زمانه خویش بودن" سرهنگی است. این مورد باید برای همه ما درسی از زندگی و شخصیت باشد. چرا که اگر کسی فرزند زمانه خود باشد، زمان خود را به‌ خوبی می‌شناسد و موقعیتی را که در آن قرار گیرد شناسایی می‌کند. در این صورت می‌تواند اقدامات بزرگی را در دنیا انجام داده و دچار اشتباه نمی‌شود.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی ادامه داد: حضرت امیرالمومنین(ع) می‌فرماید: "برای شناخت یک انسان، شناخت زمانه خودش کافی است". به این ترتیب انسانی که زمان خودش را به ‌خوبی بشناسد، هویت خود را به کمال درک می‌کند و هویت‌آفرین و هویت‌ساز می‌شود. سرهنگی هم زمان خود را به ‌درستی شناخت و هم زمانه خود را به‌ خوبی به دیگر نسل‌های زمانه خود شناساند.
او افزود: کلیپی در ابتدای این رونمایی به نمایش درآمد که به بخشی از فعالیت‌های خاطره‌نگاری‌های سرهنگی از اسرای عراقی در هشت سال دفاع مقدس اشاره داشت. این کلیپ قسمتی از مستند "متولد آذر" بود. آن زمانی که سرهنگی این کار را آغاز کرد شاید حدود 21 سال سن داشت. در آن دوران کمتر کسی متوجه ارزش کارهای او بود. در حالی که عظمت اهمیت چنین کاری بسیار بالا بوده و هست. چرا که سرهنگی برای شناخت مردم ایران به سراغ اسرای عراقی رفت و از زبان سربازان دشمن مردم خود را شناخت و به بقیه شناساند. این کار به درک بالایی از دنیای پیرامون خود دارد و به همان مطلب فرزند زمانه خود بودن مربوط می‌شود که سرهنگی در این کار پیروز و سربلند است.
مومنی‌شریف گفت: برای سرهنگی عمری با عظمت، برکت و عزت توام با سلامتی و شادی آرزومندم. از سیدرضا حسینی کارگردان این اثر هم که از دوستان سرهنگی است و توانست او را راضی به همکاری در ساخت این مستند کند قدردانی می‌کنم. همچنین از محسن یزدی مدیر مرکز مستند حوزه هنری و همکاران ایشان نیز تشکر می‌کنم.
الحمدلله در مجموعه‌ای نفس می‌کشم که سرهنگی نفس می‌کشد
محسن یزدی مدیر مرکز فیلم مستند سوره حوزه هنری، نیز در این مراسم گفت: مراحل راضی کردن مرتضی سرهنگی برای ساخت مستند پرتره او کاری بسیار دشوار بود. خداوند را شکرگزاریم که با افتخار توانستیم این مستند را بسازیم. سیدرضا حسینی حدود 2 سال درگیر ساخت این مستند بود و از آنجایی که دوست سرهنگی بود تعاول با او برای ساخت اثر را تسهیل کرد. سرهنگی نیز برای ساخت این اثر پرتره با ما همکاری‌های خوبی داشت و باید از ایشان قدردانی کنم.
او افزود: ساخت پرتره از مرتضی سرهنگی که چهره‌ای شناخته شده است با سختی‌های مخصوص خود مواجهه است؛ چرا که همه انتظار مستندی فوق‌العاده از پرتره سرهنگی دارند. به این ترتیب ممکن است برخی از دوستداران سرهنگی انتظاری فراتر از این اثر داشته باشند. امیدوارم همه از این اثر لذت ببرند.
یزدی با تاکید بر شخصیت فوق‌العاده خاص سرهنگی افزود: سرهنگی شخصیت عجیبی دارد و جذابیت‌های شخصیتی او حال خوب به آدم می‌دهد. او درگیر شخصیتی مدیریتی نشده است و همواره اخلاق را به‌خوبی مد نظر داشته و رعایت می‌کند. سرهنگی روزگار و زندگی خود را وقف کار کرده است و ما چیزی جز کار مفید، موثر و مستمر از ایشان ندیده‌ایم. شخصیت سرهنگی برای من بسیار الهام‌بخش است و خداوند را شاکرم که در مجموعه‌ای نفس می‌کشم که مرتضی سرهنگی نفس می‌کشد.
آیین رونمایی از مستند پرتره مرتضی سرهنگی با عنوان "متولد آذر"، عصر امروز در تالار سوره حوزه هنری با حضور شخصیت‌های فرهنگی، ادبی و سینمایی کشور برگزار شد.
یادآور می‌شود، مستند "متولد آذر" به کارگردانی و تهیه کنندگی سیدرضا حسینی به زندگی و زمانه مرتضی سرهنگی، چهره برگزیده هنر انقلاب و پژوهشگر پیش‌کسوت دفاع مقدس می‌پردازد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/110057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیریت زمان در محل کار با چند توصیه کاربردی

تفکر نقادانه؛ مهارتی که خیلی ها ندارند

در این ساعت خلق و خوی آقایان تغییر می‌کند!

نشانه های «اعتماد به نفس پایین» و راه حل آن

معجزه ابراز احساسات!

بی سوادی عاطفی چیست؟ نشانه های آن را بشناسید

دوست بد شما این نشانه ها را دارد!!

روش‌های تقویت حافظه

پارانویا و افسردگی، عوارض خاموش کم خوابی

گوشه‌گیری نوجوانان را جدی بگیرید

اگر از دنده‌ی چپ بلند شدید، چه بکنید؟

صدماتی که وسواس داشتن به روح و روان خانم‌ها می‌زند

اغلب اختلالات روان قبل از 14 سالگی آغاز می شوند

افسردگی نتیجه فرار از زندگی رنگی

چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟

افسردگی فصلی چگونه روی ما تاثیر می گذارد؟

این علائم نشان می دهند، در یک خانواده‌ی سمی بزرگ شده‌اید

بهترین روش‌های رفع استرس و اضطراب

غلبه بر افسردگی، چگونه یک مدیر را قوی‌تر کرد؟

چگونه خشم خود را در خیابان کنترل کنیم؟

دروغ گویی موجب بیماری های جسمی هم می شود

نشخوار ذهنی تلفنی مطلقا ممنوع

چرا ایرانیان از رنگ های شاد استفاده نمی کنند؟

چگونه عادت‌های بد را ترک کنیم؟

چگونه رفتارمان پُر از اعتماد به نفس باشد؟

دلیل همیشه دیرکردن افراد چیست؟

اگر افسردگی و اضطراب دارید این خوراکی‌ها را نخورید

بیماری های روانی که قدرت فوق العاده ای به مغز شما می بخشند

اضطراب و دلهره پاییزی واقعی و قابل درمان است!!

با 10 راهکار عالی برای مقابله با احساسات منفی آشنا شوید

این موارد را هرگز در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید!!

رفتارهایی که از پدر و مادر به ارث می بریم

چرا بعد از یک روز پراسترس نمی توانیم شب راحت بخوابیم؟

درمان افسردگی با قارچ‌های جادویی

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟