طرز تهیه لوز زعفرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه لوز زعفرانی
مواد لازم برای لوز زعفرانی :
پودر بادام | 300 گرم |
شکر | 1/5 پیمانه |
آب | 3/4 پیمانه |
پودر زعفران | 2 گرم |
پودر قند | 30 گرم |
پودر پسته | مقداری برای تزیین |
طرز تهیه لوز زعفرانی :
شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا 10 دقیقه بعد زعفران را که با 1 قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.
اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
منبع : cookmaster.ir
-
يکشنبه ۹ دي ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲:۳۰
-
۳۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/111338/