طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
مدت زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه
مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی :
برنج | 750 گرم (5 پیمانه) |
کره | 60 گرم |
سینه مرغ خلالی خرد کرده | 500 گرم |
قرص عصاره مرغ | 1 عدد |
ادویه کاری | 1 قاشق چایخوری |
قارچ ورقه ای خرد کرده | 400 گرم |
ماست چکیده | 200 گرم |
زعفران آب کرده | 4 قاشق سوپخوری |
روغن مایع | 150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه) |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زرده ی تخم مرغ | 4 عدد |
فیله گوجه فرنگی رنده کرده | 7-8 عدد |
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :
برنج را در قابلمه حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن گاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویه کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی رنگ شود.
حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آن گاه
برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک چهارم از مخلوط
برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی
برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط
برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه های برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تکرار کنید. به گونه ای که آخرین لایه ی ته چین، گوجه فرنگی باشد.
حالا باقیمانده کره را خرد کنید و روی ته چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته چین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یک و نیم
ساعت در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
منبع : blog.okcs.com
-
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳:۵۶
-
۳۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/111603/