آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیتزا اسفناج خانه داري

طرز تهیه پیتزا اسفناج

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
1 قاشق چای خوری خمیر مایه 1 قاشق چای خوری شکر 1 پیمانه آب گرم ½ قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد گندم 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد آرد سمولینا یا آرد ذرت و روغن برای پوشاندن داخل تابه مواد مورد نیاز برای سس پیتزا:
4 الی 5 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 2 الی 3 عدد فلفل سبز تند 1 یا 2 حبه سیر 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی ½ قاشق چای خوری سس ایتالیایی 1 قاشق چای خوری شکر نمک به مقدار لازم مواد مورد نیاز برای مواد داخل پیتزا:
3 پیمانه اسفناج خرد شده 2 پیمانه قارچ خرد شده ½ پیمانه پیاز خرد شده 1 حبه سیر رنده شده ½ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده 1 الی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا نمک مواد مورد نیاز دیگر:
½ پیمانه پنیر موزارلا برای روی پیتزا پنیر پارمسان رنده شده

ابتدا شکر، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. (آب نباید به حدی داغ باشد که نتوانید انگشت تان به آن بزنید)

10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی کف کند. اگر کف نکرد آن را دور ریخته و دوباره تکرار کنید. (ممکن است یا مشکل از کهنه بودن خمیر مایه باشد یا از بیش از حد داغ بودن آب)

1 و نیم پیمانه آرد گندم ، 1 پیمانه آرد، روغن و نمک را داخل خمیر مایه ای که آماده کرده اید بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز باقیمانده آرد را هم اضافه کنید.
خمیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه ورز دهید.

داخل ظرفی را چرب کنید خمیر را داخل آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیر پف کند.

زمانی که خمیر را کنار گذاشته اید می توانید مواد سس را آماده کنید.
گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
سپس مواد را همراه با پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک داخل تابه جداگانه ای بریزید.

مواد سس را خوب هم بزنید.

سپس تابه را روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید. وقتی مواد جوشید گاز را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا سس کاملا غلیظ شود.

داخل تابه روغن بریزید و پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شود.

سپس قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

اسفناج و مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کاملا کشیده شود. سپس مواد را کنار بگذارید. بعد از این که مواد سرد شد 1 پیمانه پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.

فر را روی 450 یا 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
داخل قالب را چرب کنید و کمی آرد سمولینا یا آرد ذرت بپاشید.

خمیر را بردارید و دو قسمت کنید.
یکی از خمیرها را به شکل یک دایره 30 سانتیمتری با وردنه صاف کنید و آن را داخل تابه قرار دهید به طوری که کناره های تابه را بپوشاند.
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا از پف کردن آن هنگام پخت جلوگیری کنید.

روی خمیر را با ½ پیمانه پنیر موزارلا بپوشانید.

مواد اسفناج را روی لایه پنیر بریزید.

باقیمانده خمیر را با وردنه به شکل دایره 25 سانتیمتری صاف کنید و روی مواد را با آن بپوشانید.
لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید و باقیمانده خمیر را از آن جدا کنید.
دوباره روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت بخار آن خارج شود.

پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید زمانی که روی آن قهوه ای طلایی رنگ شد از فر خارج کنید.

یک لایه سس روی پیتزا بریزید و یک لایه پنیر روی سس و دوباره داخل فر قرار دهید.

10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود.

سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تخم مرغ به روشی جالب برای صبحانه امروز

میز اردور/ پای کره بادام زمینی؛ خوشمزه و مقوی

غذای ملل/ پیتزا پیده پیراشکی؛ ترکیب بی نظیر 2 غذای فانتزی محبوب

قیمه نان؛ غذای محبوب و رستورانی هند

چای ماسالا؛ معطر و خوش عطر

غذای اصلی/ خورشت ماست اصفهان؛ خوش رنگ و خوش عطر

بدون فر کیکی لاکچری بپزید

شام/ دستور تهیه سوپ قارچ و ذرت

کوفته را با این دستور بی عیب و نقص بپزید

کباب تابه ای؛ غذای خوشمزه و آسان

بوراک این بار هنر شیرینی پزی را به رخ می کشد

میز اردور/ دستور تهیه قرابیه سیب و هویج

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها