آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیتزا اسفناج خانه داري

طرز تهیه پیتزا اسفناج

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
1 قاشق چای خوری خمیر مایه 1 قاشق چای خوری شکر 1 پیمانه آب گرم ½ قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد گندم 1 الی 1 و نیم پیمانه آرد آرد سمولینا یا آرد ذرت و روغن برای پوشاندن داخل تابه مواد مورد نیاز برای سس پیتزا:
4 الی 5 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 2 الی 3 عدد فلفل سبز تند 1 یا 2 حبه سیر 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی ½ قاشق چای خوری سس ایتالیایی 1 قاشق چای خوری شکر نمک به مقدار لازم مواد مورد نیاز برای مواد داخل پیتزا:
3 پیمانه اسفناج خرد شده 2 پیمانه قارچ خرد شده ½ پیمانه پیاز خرد شده 1 حبه سیر رنده شده ½ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده 1 الی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا نمک مواد مورد نیاز دیگر:
½ پیمانه پنیر موزارلا برای روی پیتزا پنیر پارمسان رنده شده

ابتدا شکر، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. (آب نباید به حدی داغ باشد که نتوانید انگشت تان به آن بزنید)

10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی کف کند. اگر کف نکرد آن را دور ریخته و دوباره تکرار کنید. (ممکن است یا مشکل از کهنه بودن خمیر مایه باشد یا از بیش از حد داغ بودن آب)

1 و نیم پیمانه آرد گندم ، 1 پیمانه آرد، روغن و نمک را داخل خمیر مایه ای که آماده کرده اید بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز باقیمانده آرد را هم اضافه کنید.
خمیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه ورز دهید.

داخل ظرفی را چرب کنید خمیر را داخل آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیر پف کند.

زمانی که خمیر را کنار گذاشته اید می توانید مواد سس را آماده کنید.
گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
سپس مواد را همراه با پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک داخل تابه جداگانه ای بریزید.

مواد سس را خوب هم بزنید.

سپس تابه را روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید. وقتی مواد جوشید گاز را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا سس کاملا غلیظ شود.

داخل تابه روغن بریزید و پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شود.

سپس قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

اسفناج و مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کاملا کشیده شود. سپس مواد را کنار بگذارید. بعد از این که مواد سرد شد 1 پیمانه پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.

فر را روی 450 یا 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
داخل قالب را چرب کنید و کمی آرد سمولینا یا آرد ذرت بپاشید.

خمیر را بردارید و دو قسمت کنید.
یکی از خمیرها را به شکل یک دایره 30 سانتیمتری با وردنه صاف کنید و آن را داخل تابه قرار دهید به طوری که کناره های تابه را بپوشاند.
سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا از پف کردن آن هنگام پخت جلوگیری کنید.

روی خمیر را با ½ پیمانه پنیر موزارلا بپوشانید.

مواد اسفناج را روی لایه پنیر بریزید.

باقیمانده خمیر را با وردنه به شکل دایره 25 سانتیمتری صاف کنید و روی مواد را با آن بپوشانید.
لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید و باقیمانده خمیر را از آن جدا کنید.
دوباره روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت بخار آن خارج شود.

پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید زمانی که روی آن قهوه ای طلایی رنگ شد از فر خارج کنید.

یک لایه سس روی پیتزا بریزید و یک لایه پنیر روی سس و دوباره داخل فر قرار دهید.

10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود.

سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند

غذای اصلی/ خوراک مرغ و بادام زمینی؛ خوشمزه و فوری

ذائقه ها/ پیتزای اسفناج؛ خوشمزه و رژیمی

غذای اصلی/ کتلت تن ماهی؛ طعمی جالب که طرفدارش می شوید

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار

زاتزیکی همان ماست و خیار یونانی است!

ذائقه ها/ آموزش ساده سوپ کودک

شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی

شام/ کوکوی شکم پر بخورید!

آموزش پخت کدو پلو؛ غذای محلی مازندران

جدیدترین ورژن املت را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورشت

خوشمزه ترین دل و جگر کبابی

میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی

عصرانه/ کیک مربای آلبالو

سوشی چیست؟ چند نوع دارد و چگونه درست میشود؟

آشپزی بدون گوشت

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

طرز تهیه کباب لقمه

سفره آرایی/ روشی خلاقانه برای سرو ماست

دسر غول پیکر سرآشپز ترکیه

دوناتی شیرین تر از همیشه

صبحانه/ شکلات صبحانه؛ مخصوص کودکان بد غذا

پیشنهادی جدید برای پخت چنچه

غذای ملل/ سالاد ماکارونی آسیایی؛ پیش غذایی خوش طعم

میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید

میز اردور/ پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ لطیف و سبک

ناهار/ مرغ چیلی با انبه فقط در 20 دقیقه!

خورشت خلال بادام؛ غذای محبوب کرمانشاهی

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

ماش پلو

فوت آشپزی/ با این ترفندها حرفه ای شوید

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

میز اردور/ سالادی محبوب در ترکیه که با حبوبات درست می شود

9 غذای پیشنهادی برای یک شام سالم 10 دقیقه ای

ذائقه ها/ سالاد سبزیجات و جو با قارچ؛ پیش غذایی کامل اما سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه سمبوسه مرغ

سوپی تمام عیار با کرفس و هویج

با چهار نوشیدنی پرخاصیت به جنگ چربی های اضافه بروید

نکات ریز آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

صبحانه/ املت قارچ آتیشی

بهترین روش برای نگهداری پیاز

خوراک مرغ و سبزیجات

شیرینی ها/ کوکی بادام و زردآلو

فوت آشپزی/ این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

میزاردور/ دسر کدو حلوایی

غذای اصلی/ املت اسپانیایی تورتیلا

گیاهان مناسب اطراف استخر