آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی خانه داري

طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی
فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.
مواد لازم برای فطایر پنیری :

پنیر خامه ای 300 گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :
آرد 2 و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر 1 و نیم قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
روغن 1 الی 2 قاشق چایخوری
آب ولرم 1 پیمانه


مواد لازم برای تهیه فطایر پنیری
طرز تهیه فطایر پنیری :
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت 3 الی 4 دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.


خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.


خمیر را مانند شکل درست کنید و از مواد در مرکز خمیر بریزید
1 قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع : bedunim.ir






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میزاردور/ گل کلم سوخاری، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه!

میز اردور/ طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر

فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما

سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

کیک شکلاتی را در پوست پرتقال سرو کنید!

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی ساده با شیر خشک

شیرینی ها/ یک شیرینی رژیمی خوشمزه برای نوروز

املتی برای عاشقان

تاریخ آشپزی ایرانی

میز اردور/ طعم خوش سس لبنانی «موهامورا» چشیدن دارد

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

اشتباهات معمول در چیدمان اتاق نشیمن

فوت آشپزی/ چگونه گوشت چرخ کرده را بسته بندی کنیم

غذای ملل/ الفته؛ غذای انرژی بخش لبنانی

غذای ملل/ «سمبوسه» با خمیر، دستپخت عراقی ها

سُس مشهور یونانی

شام/ ته چین دارچینی با دوپیازه میگو جنوبی

نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای

دمنوش مخلوط فوق العاده

آموزش آش گندم برای ده نفر

کوکوی قارچ ومرغ

آموزش پاک کردن ماهی سالمون

شیرینی سنتی کرمانشاه را خودتان برای عید آماده کنید

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب فصل سرد

بهترین روش‌ها برای نگهداری برنج تازه در خانه

غذای اصلی/ برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی

میز اردور/ پودینگ لیمو؛ طعمی که نمی گذارد افسرده شوید

پاستایی با شکل و شمایل جدید

غذای ملل/ یک خوراک دریایی هیجان انگیز؛ میگوی ترش

عصرانه/ دسر شیر برنج

شیرینی ها/ کیک تلخ و شیرین قهوه

چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

شیرینی وینی برای بچه دارها

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی