آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک کرم کارامل خانه داري

طرز تهیه کیک کرم کارامل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست که خیلی طرفدار دارد. این کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است و هر کس درست نکند طعم عالی آن را از دست داده است!
کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست
برای پایه کیک کاراملی می توانید از کیک ساده وانیلی و یا کیک شکلاتی استفاده کنید. البته اگر مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک را شکلاتی انتخاب کنید تا تفاوت رنگ کرم و کیک مشخص باشد و کیک زیباتری داشته باشید.
مواد لازم برای کیک کرم کارامل :

کیک شکلاتی به قطر 33 سانتیمتری، یک عدد
خامه قنادی 450 گرم
گاناش آماده 200 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 6 قاشق سوپخوری
کارامل آماده 250 گرم
بادام زمینی برشته شده (خرد شده) 200 گرم
* قهوه رقیق شده 125 میلی لیتر

* قهوه رقیق شده: 125 میلی لیتر (یک قاشق سوپخوری قهوه، یک قاشق سوپخوری شکر، 120 میلی لیتر آب)
طرز تهیه کیک کرم کارامل :
برجستگی کیک را جدا کرده کنار بگذارد تا سطح کیک کاملا صاف شود.
کیک را از ارتفاع دو برش مساوی بزنید.
یک لایه از آن را کف قالب کمربندی و یا رینگ قرار دهید.
سطح آن را با قهوه رقیق شده مرطوب کنید.
آب را داخل ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید.
کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
سپس روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
خامه قنادی را داخل ظرف هم زن بریزید.
به آرامی هم بزنید تا نسبتا حجیم شود.
گاناش را به تدریج اضافه کنید.
دقت کنید مواد در این مرحله نباید سفت و یا سنگین شود.
کافی است کمی حجم پیدا کند.
ژلاتین آماده را اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن از دستگاه جدا کرده نیمی از کارامل آماده را روی سطح مرطوب شده کیک بمالید.
روی آن را بادام زمینی خرد شده ریخته و یک دوم از مواد کرم را روی آن بریزید.
لایه بعدی کیک را روی کرم قرار داده به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده سطح آن را با قهوه رقیق مرطوب کنید.
باقیمانده کارامل را روی کیک بمالید.
باقیمانده بادام زمینی را روی کارامل پخش کنید.
باقیمانده کرم را روی سطح کارامل ریخته و صاف کنید.
ظرف را داخل یخچال حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید تا کرم فرم گرفته و آماده شود.
سپس از رینگ و یا قالب جدا کرده و به دلخواه تزئین کنید.
طرز تهیه کارامل:
400 گرم شیر عسلی را با 60 گرم کره و 2 قاشق سوپخوری عسل مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد به جوش آید.
دقت کنید در تمام مراحل مواد به طور مرتب روی حرارت هم بخورد.
به مدت 15 دقیقه بجوشد تا تغییر رنگ داده و از دیواره ظرف جدا شود.
کارامل آماده مصرف می باشد.
نکته برای تهیه کیک کرم کارامل:
در صورت تمایل می توانید بادام زمینی را با کارامل مخلوط کرده، سپس روی کیک بمالید.
تبدیل سانتیگراد به فارنهایت
ابتدا عدد درجه سانتیگراد را در 1.8 ضرب می کنیم.
حاصل را با 32 جمع می کنیم.
عدد به دست آمده عدد درجه فارنهایت است.
تبدیل فارنهایت به سانتیگراد
ابتدا عدد درجه فارنهایت را منهای 32 می کنیم.
عدد حاصل را بر 1.8 تقسیم می کنیم.
عدد به دست آمده درجه بر حسب سانتیگراد است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میزاردور/ گل کلم سوخاری، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه!

میز اردور/ طرز تهیه سالاد گوجه و پنیر

فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما

سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

کیک شکلاتی را در پوست پرتقال سرو کنید!

10 مهارت که برای درست کردن کیک باید داشته باشید

شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی ساده با شیر خشک

شیرینی ها/ یک شیرینی رژیمی خوشمزه برای نوروز

املتی برای عاشقان

تاریخ آشپزی ایرانی

میز اردور/ طعم خوش سس لبنانی «موهامورا» چشیدن دارد

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

اشتباهات معمول در چیدمان اتاق نشیمن

فوت آشپزی/ چگونه گوشت چرخ کرده را بسته بندی کنیم

غذای ملل/ الفته؛ غذای انرژی بخش لبنانی

غذای ملل/ «سمبوسه» با خمیر، دستپخت عراقی ها

سُس مشهور یونانی

شام/ ته چین دارچینی با دوپیازه میگو جنوبی

نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای

دمنوش مخلوط فوق العاده

آموزش آش گندم برای ده نفر

کوکوی قارچ ومرغ

آموزش پاک کردن ماهی سالمون

شیرینی سنتی کرمانشاه را خودتان برای عید آماده کنید

سوپ و آش/ سوپ نخود مدیترانه ای؛ مناسب فصل سرد

بهترین روش‌ها برای نگهداری برنج تازه در خانه

غذای اصلی/ برنج جولاف؛ غذای خوشمزه آفریقایی

میز اردور/ پودینگ لیمو؛ طعمی که نمی گذارد افسرده شوید

پاستایی با شکل و شمایل جدید

غذای ملل/ یک خوراک دریایی هیجان انگیز؛ میگوی ترش

عصرانه/ دسر شیر برنج

شیرینی ها/ کیک تلخ و شیرین قهوه

چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

شیرینی وینی برای بچه دارها

دستور اصیل قرمه سبزی و نکات خوشمزه شدن آن

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن

طرز تهیه پلو مکزیکی

روش کانتورینگ صورت با استفاده از کانسیلر

سوپ و آش/ دستور تهیه آش کلم ترش

شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی برنجی خانگی

شام/ رولت مرغ با سس پستو؛ مگه خوشمزه تر از این داریم؟!

ازشما/ بفرماید دوستان

چیز برگر را مجلسی آماده کنید

میز اردور/ حلوای لبو؛ گرمابخش شیرین سرمای زمستان

با کوبیده ماهی آشنا هستید؟

میز اردور/ این اسنک خوشمزه را در عرض 7دقیقه درست کنید

میز اردور/ کرم کارامل با پودر کاسترد؛ آسان و خوش طعم

دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو

غذای ملل/ کیش گوشت و بادمجان؛ پیشنهاد فرانسوی