آریا بانو

آخرين مطالب

نان کشمشی خانه داري

نان کشمشی

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه: پودر خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند ) ، تخم مرغ ها ، شکر ، کره آب شده ، ماست ، نمک ، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ( ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید ) سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
پس از 1 ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید سپس کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر آماده را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر را پس از 2 ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید ، مدت زمان 1-2 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.
نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید ، برای تزیین با کرم مخصوص باید 1 لیوان پودر قند را با 2 قاشق چایخوری آبلیمو و مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند سپس روی نان بدهید و با ترافل و … تزیین کنید.
نکته: خمیر باید نرم و ترد بوده و زیاده از حد خشک نباشد ، لیوان های آرد را سرخالی بگیرید ؛ در این کیک میتوانید از خرما ، گردو و … نیز استفاده کنید ، تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا باید به دمای اتاق برسند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند

غذای اصلی/ خوراک مرغ و بادام زمینی؛ خوشمزه و فوری

ذائقه ها/ پیتزای اسفناج؛ خوشمزه و رژیمی

غذای اصلی/ کتلت تن ماهی؛ طعمی جالب که طرفدارش می شوید

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار

زاتزیکی همان ماست و خیار یونانی است!

ذائقه ها/ آموزش ساده سوپ کودک

شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی

شام/ کوکوی شکم پر بخورید!

آموزش پخت کدو پلو؛ غذای محلی مازندران

جدیدترین ورژن املت را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورشت

خوشمزه ترین دل و جگر کبابی

میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی

عصرانه/ کیک مربای آلبالو

سوشی چیست؟ چند نوع دارد و چگونه درست میشود؟

آشپزی بدون گوشت

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

طرز تهیه کباب لقمه

سفره آرایی/ روشی خلاقانه برای سرو ماست

دسر غول پیکر سرآشپز ترکیه

دوناتی شیرین تر از همیشه

صبحانه/ شکلات صبحانه؛ مخصوص کودکان بد غذا

پیشنهادی جدید برای پخت چنچه

غذای ملل/ سالاد ماکارونی آسیایی؛ پیش غذایی خوش طعم

میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید

میز اردور/ پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ لطیف و سبک

ناهار/ مرغ چیلی با انبه فقط در 20 دقیقه!

خورشت خلال بادام؛ غذای محبوب کرمانشاهی

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

ماش پلو

فوت آشپزی/ با این ترفندها حرفه ای شوید

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

میز اردور/ سالادی محبوب در ترکیه که با حبوبات درست می شود

9 غذای پیشنهادی برای یک شام سالم 10 دقیقه ای

ذائقه ها/ سالاد سبزیجات و جو با قارچ؛ پیش غذایی کامل اما سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه سمبوسه مرغ

سوپی تمام عیار با کرفس و هویج

با چهار نوشیدنی پرخاصیت به جنگ چربی های اضافه بروید

نکات ریز آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

صبحانه/ املت قارچ آتیشی

بهترین روش برای نگهداری پیاز

خوراک مرغ و سبزیجات

شیرینی ها/ کوکی بادام و زردآلو

فوت آشپزی/ این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

میزاردور/ دسر کدو حلوایی

غذای اصلی/ املت اسپانیایی تورتیلا

گیاهان مناسب اطراف استخر