آریا بانو

آخرين مطالب

کتابی که رهبر انقلاب غبطه‌انگیز توصیف کردند مقالات

کتابی که رهبر انقلاب غبطه‌انگیز توصیف کردند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /چاپ سی و پنجم از کتاب "سرباز روز نهم"؛ روایتی از زندگی و زمانه شهید مصطفی صدرزاده از سوی انتشارات راه یار روانه بازار نشر شد
تاکنون آثار متعددی درباره شهید مصطفی صدرزاده منتشر شده است؛ آثاری که تلاش دارند زندگی یکی از معروف‌‌ترین شهدای مدافع حرم را به تصویر بکشد. در این میان، کتاب "سرباز روز نهم" روایتی متفاوت از زندگی و زمانه او ارائه کرده است.
این اثر که به کوشش نوید نوروزی، پریسا وزیرلو، محمدمهدی رحیمی، فرزانه مردی و نعیمه منتظری تدوین و نوشته شده، تلاش دارد فارغ از نگاه‌های اغراق‌آمیز که تلاش دارند شهدا را دست‌نیافتنی معرفی کنند، روایتی منسجم، صادقانه و باورپذیر از زندگی و شخصیت این شهید بزرگوار ارائه دهد؛ روایتی که مخاطب را در نهایت به این باور می‌رساند که شخصیت نخست کتاب با وجود مشکلات ریز و درشتی که در گوشه و کنار زندگی و جامعه خود داشته، توانسته بر محیط اطراف خود اثرگذار باشد.
نویسندگان در مقدمه اثر با توجه به اهمیت پرداختن به زندگی شهدا از این دریچه‌ نوشته‌اند: کتاب سرباز روز نهم حاصل زندگی مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر شخصی است که می‌تواند در دوره حاضر، بی‌شک الگویی دست‌یافتنی باشد. او که از سال 1392 با ده‌ها ترفند پایش را به سوریه باز می‌کند، ظرف دو سال از چهره‌های محبوب و مؤثر مدافعان حرم می‌شود تا جایی که سردار شهید سلیمانی را به تمجید وامی‌دارد.
در این کتاب سعی کردیم شهید و زندگی‌اش را آن‌طور که می‌تواند در میدان زندگی اجتماعی مردم الگو شود، نشان دهیم و نه صرفا روایتی ماورایی و صرفا معنوی و احساسی از شهید ترسیم کنیم. شاید گشتی در زندگینامه‌ها و خاطرات شهدا آنطور که نشر شده‌اند، ما را به این رهنمون کرد که: «ملموس و واقعی تصویر کنیم، نه دست‌نیافتنی!
آنچه شهدا را الگو می‌کند، همه زندگی ایشان است. در این کتاب نویسندگان سعی کرده‌اند جامعه را آن‌طور که هست نشان دهند؛ با همه خوبی‌ها و بدی‌هایش، با زیاد و کمش. به همین دلیل، زندگی مصطفی صدرزاده را کامل می‌خوانید؛ به محله‌اش نزدیک می‌شوید، به ریشه‌هایش و به زمانه‌اش می‌پردازد.
از آن جهت که مصطفای شهید در همین جامعه زیسته و با همین مشکلات یا بیشترش جنگیده و بر بن‌بست‌هایش فائق آمده است، برای مخاطب شیرین و افق‌گشاست. در واقع، اساساً ما با روایت شهید و زمانه‌اش، هم نقد کرده‌ایم و هم راه نشان داده‌ایم؛ چه اینکه شهدا مسیر امنی هستند برای صلاح و اصلاح.
کتاب حاضر لایه‌های پنهان معضلات و مشکلات را می‌گوید؛ چه اینکه زندگی مصطفی و زما‌نه‌اش ظرفیت این را دارد که بگوید کار فرهنگیِ وقفی، شدنی است و استوارتر از شبه‌کارهای نفتی و دولتی. زندگی‌اش این ظرفیت را دارد که معطل دستورالعمل‌های خشک و بی‌روح نماند که حیات دارد این نوع زندگی‌اش و حیات‌بخش است.
از دیگر ویژگی‌های کتاب "سرباز روز نهم" استفاده از فایل‌های صوتی به یادگار مانده از شهید در موقعیت‌های مختلف است که این بخش از منابع، مخاطب را در رساندن به فهم درست از شخصیت شهید بی کم و کاست یاری می‌رساند.
رهبر معظم انقلاب در تقریظی که بر این کتاب نوشته‌اند، خواندن آن را "غبطه‌انگیز" توصیف کرده و فرموده‌اند:
پیش از این کتاب دیگری در شرح حال شهید صدرزاده خوانده‌ام، ولی ابعاد شخصیت محبوب و چندجانبه‌ی این شهید عزیز در این کتاب بیشتر بیان شده است. این چهره‌ی برجسته بی‌شک یک الگو است برای جوانان امروز و فردا. اراده‌ی قوی، فهم درست، روحیه‌ی ایثار، شجاعت، خستگی‌ناپذیری، ‌ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته،‌ بخش‌هائی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسل‌های دوم و سوم انقلاب است. خواندن این کتاب برای من غبطه‌انگیز است. این گلهای سرسبد به چه مقاماتی رسیدند، و من و امثال من چگونه در این مسیر، ‌پای در گل ماندیم. سلام و صلوات خدا بر شهید مصطفی صدرزاده و همسر صبور و پدر و مادر ایثارگر او.
کتاب حاضر از جمله آثار پرمخاطب انتشارات راه یار در سال 1402 بوده که با اقبال مخاطبان به چاپ سی و پنجم رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171756/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

قاضی هایی بدون چشم

خوشبختی های یک زن مطلقه!!!

افسردگی، بیماری روشنفکرها یا روشنفکرنماها؟

آسیب های روانی اینترنت

دست و پا زدن در مرداب ​افسردگی

شما هم درگیر این خوددرگیری ها شده اید؟

دروغ هایی که به خودمان می گوییم!

شرم سالم، شرم ویروسی!

حسادت تهدید جدی برای سلامت روان

طرز رفتار صحیح با بیماران سرطانی

وحشت زدگی؛ برخوردی نزدیک با مرگ

مبتلایان به اختلال شخصیت وسواسی چگونه اند؟

10 روش طبیعی درمان افسردگی

علایم هشدار دهنده ابتلا به اختلالات روانی

10 روش هوشمندانه برای برخورد با افراد گستاخ

مراحل رشد شخصیت در انسان

چگونه دوستان واقعی پیدا کنیم

نوجوان و از دست دادن!

شکست، بخشی از یک زندگی

وقتی تو چشمک می‌زنی ...

وقتی غم هجوم می آورد

چطور با انتقاد از خود کنار بیاییم ؟

چرا هواپیمای رویای شما همیشه در حال سقوط است؟

5 روش پرداخت بدهی

ایرانیانی با ترس از ازدواج، نفرت از کار و ...

دقیقه های زیبا مخصوص خانه ی شما

تبدیل کودکی سازگار به نوجوانی ناسازگار

چه مشاغلی برای احساساتی ها مناسب است؟

برای آشتی دادن دو نفر چه کار کنیم؟

3 نشانه اینکه شما در شرایط خطرناک روحی هستید!

فحش به جای حرف عاشقانه!

تاثیر مراقبه درمانی گروهی بر درمان اضطراب و افسردگی

کوچولوی دوست داشتنی اعتیاد آور!

من مدیر هستم

دل کندن در هفت مرحله

اگر پدر یا مادر خیانت کرد!

بهترین سال زندگی شما چه سال هایی است؟

عادت های استرس زا

خطرات شایع در اینترنت برای کودکان

عوارضی که گریبان دزد زده‌ها را می‌گیرد

دو قدم مانده تا پایان دنیا

تحقیر نکن! نقد کن!

3 گام برای رفع نگرانی‌های بی دلیل

لذت بردن‌های خطرناک مجردها!

طلاق و اضطراب هم واگیردار هستند

چرا روزهای اول هفته، خسته و کلافه‌ایم؟

چرا بد تصمیم گیری می کنیم؟

در برابر رفتار خشن چه کنیم؟

آنچه نباید به بیمار افسرده بگویید