ریحان با گوشت، خورشتی متفاوت و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / خورش ریحان، یک خورش خوشمزه و معطر شمالی است که با طعم و بوی بی نظیر ریحان، طراوت و تازگی بهار را به سفره شما می آورد. این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه ساده، محبوبیت زیادی پیدا کرده و می تواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی برای وعده های ناهار یا شام سرو شود.
مواد لازم خورش ریحان :
گوشت گوسفندی 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
ریحان 300 گرم
گشنیز و جعفری400 گرم
تره 100 گرم
نعناع 100 گرم
برنج4 پیمانه
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ریحان :
برای پخت خورش ریحان خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. سپس کمی روغن حیوانی در قابلمه بریزید و گوشت های تکه ای را در روغن حیوان تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
فلفل و زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و حدود 2-3 ساعت اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
سبزی خورش ریحان را خرد کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و آن ها را سرخ کنید.
نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیفتد و روغن بیندازد.
برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در قابلمه ای مناسب با زعفران بپزید و با خورش ریحان میل کنید.
نکاتی برای تهیه خورش ریحان :
• این غذا را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. به این صورت که از تکه های درشت مرغ استفاده کنید.
• می توانید از آبغوره یا آب نارنج به جای رب نارنج استفاده کنید.
• برای عطر و طعم قوی تر، می توانید از کمی پودر سیر و پودر لیمو عمانی در خورش استفاده کنید.
• اگر خورش خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
-
شنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰:۳۷
-
۵۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1176769/