طرز تهیه قرمه سبزی جا افتاده و رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - حتماً متوجه شدید که قرمه سبزی های رستورانی لعاب دار و با رنگی متفاوت هستند. اگر می خواهید خورشی که در منزل تهیه میکنید به نمونه های رستورانی نزدیک شوید این نکات را مورد توجه قرار دهید
8 نکته برای تهیه قرمه سبزی لعاب دار رستورانی
از روغن نسبتا زیاد برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید.
میتوانید از یک حبه سیر موقع تفت دادن پیاز استفاده کنید تا طعم فوق العادهای در خورش ایجاد کند.
قرمه سبزی خوب باید حدود 8 ساعت پخته شود تا جا بیفتد. بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در حین پخت مجدد آب نریزید.
میتوانید از آبغوره یا آبلیموترش تازه هم استفاده کنید.
در بعضی از دستورهای آشپزی برای عطر و رنگ بهتر از یک قاشق غذاخوری رب انار استفاده میکنند. بعد از اضافه کردن چاشنی باید نیم ساعت فل بخورد تا طعمها به خورد خورش برود.
در اواسط پخت سبزی خشک شنبلیله را اضافه کنید تا عطر و رنگ خورشت را بینظیر کند.
یک ترفند بسیار قدیمی در تهیه خورش قرمهسبزی این است که در 5 دقیقه انتهایی دو تکه یخ داخل خورش بیندازید؛ این کار باعث شوک دادن به خورش میشود.
با استفاده از عصاره قلم یا آب گوشت میتوانید لعاب قرمه سبزی را بیشتر کنید.
بیشتر بدانید : خورش قورمه
سبزی بدون گوشت، خورشی مناسب این روزها!!
بیشتر بدانید : طرز تهیه ادویه قورمه
سبزی بیشتر بدانید : قورمه
سبزی گیاهی
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com
-
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷:۵۷
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1182032/