طرز تهیهی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / اگر میخواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای سنتی آذربایجانیهاست به شما پیشنهاد میکنیم. آش یخ یکی از غذاهای محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.
مواد لازم
برنج: 100 گرم ماست ترش محلی: 500 گرم سیر رنده شده: 2 حبه سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم یخ: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
آش یخ
برنج را بشویید و 2 - 3 ساعتی در آب خیس دهید. سبزیها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.
بعد
برنج را به همراه یک لیتر آب، نمک، فلفل و
سبزی خرد شده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
وقتی
برنج به حالت
شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز،
آش را از روی حرارت بردارید.
وقتی
آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید
آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد
آش یخ
آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3
ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1
ساعت میباشد.
آش یخ را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
-
چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰:۱۹ PM
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1196315/