غذاي گلادياتورها را دوباره به سفرهها بياوريم
گفتگو
بزرگنمايي:
fiogf49gjkf0d
مريم شيرمستي نان را يکي از مهمترين ارکان غذايي ايرانيان دانست و افزود: نانهاي مختلفي جهت مصرف در بازار وجود دارد، اما لازم است ناني را انتخاب کنيم که کمترين ضرر و بيشترين سود را داشته باشد.
وي با بيان اينکه نانهاي تيره و سبوسدار از نظر غذايي غنيتر هستند، يادآور شد: فيبر و سبوس موجود در اين نانها احساس سيري بيشتري به فرد ميدهند و احتمال ابتلا به ديابت و بالا رفتن کلسترول و تريگليسيرد را کاهش ميدهند.
به گفته اين کارشناس تغذيه نانهاي سبوسدار علاوه بر ارزش غذايي بالا، حاوي مقادير قابل توجهي از انواع ويتامينهاي گروه B هستند و علاوه بر آن برخي از آنها با آهن و اسيد فوليک غني شدهاند.
شيرمستي گفت: نان سنگک و بربري از نانهاي حاوي سبوس هستند. بهتر است از نانهاي فانتزي که آرد سفيد در آنها بيشتر است، کمتر استفاده شود. البته موضوع ديگري که بر کيفيت انواع نان اثر دارد آن است که آيا نان به صورت تخميري عمل آمده يا به آن جوش شيرين اضافه شده است.
اين کارشناس تغذيه نان جو را نيز از جمله ديگر نانهاي مفيد برشمرد و ادامه داد: اين نان در گذشته غذاي گلادياتورها بوده و انرژي و قدرت بدني آنها را افزايش ميداده است، اما متاسفانه امروز از برنامه غذايي مردم کنار گذشته شده است.
وي در پايان گفت: البته قيمت نان نيز در انتخاب مردم تاثير دارد. علاوه بر آن نانهاي لواش سريعتر پخته ميشوند و فرد زمان کمتري را بايد در انتظار خريد نان بماند.
-
چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱:۱۲:۰۹ PM
-
۴۲۴ بازديد
-
ايسنا
-
مریم شیرمستی
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1231/