آریا بانو
معاون رئیس جمهوری در گفت و گو با ایرنا:

آمار اشتغال غیررسمی بانوان بالاست اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: گر چه میزان مشارکت اقتصادی بانوان حدود 12درصد و بیکاری دختران تحصیلکرده دو تا سه برابر پسران است اما به نظر می رسد میزان اشتغال بانوان در بخش های مختلف، بیش از آمار رسمی است و اشتغال غیررسمی زنان بالا است.

معصومه ابتکار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: معتقدیم در حوزه اشتغال این مشکل را داریم، زیرا مشاغل خانگی و مشاغل کوچک و متوسط در حوزه بانوان در بسیاری از موارد ثبت نمی شود.
وی در پاسخ به این سوال که برای موضوع افزایش میزان مشارکت زنان در عرصه اقتصادی چه برنامه هایی دارید، اظهار داشت: دو مساله در این زمینه وجود دارد یکی اینکه آمار تفکیک به جنس خیلی مشکل به دست آمده است. کارهای خوبی با دستگاه های اجرایی انجام شده است تا آمار دقیق با تفکیک جنسی به دست آید البته کار دشواری است.
ابتکار اضافه کرد: یکی از هدف گیری های ما شفاف سازی آمار مربوط به اشتغال بانوان است. یکی دیگر از مسائل، بحث توان افزایی بانوان در آموزش مدیریت بنگاه ها و کسب و کارهای کوچک است. باید برای زنان تحصیلکرده در استارتاپ ها اقدامات جدی انجام دهیم.
به گفته وی، در حال حاضر میزان مشارکت اقتصادی بانوان در کشور 12،1 درصد است و تلاش های زیادی می شود تا میزان مشارکت اقتصادی بانوان افزایش یابد. البته این موضوع با همکاری تمام بانوان توانمند، حمایت ویژه دستگاه های اجرایی و اجرای طرح های توانمندسازی بانوان امکانپذیر است.
ابتکار ادامه داد: به همین منظور با شهرداری های کشور برای حمایت از دختران جوان در کسب و کارهای جدید و استارتاپ ها، مکاتبه داشته ایم تا خانه استارتاپی راه اندازی کنند و از این طریق دختران جوان هم آموزش مدیریت کسب و کار و فناوری اطلاعات را فراگیرند.
وی معتقد است باید از انقلاب دیجیتال در این زمینه خیلی استفاده شود، که در این زمینه فعالیت های خوبی در حال انجام است و طرح های مختلفی داریم. که نمونه اصلی آن طرح «کسب و کار من» است که برنامه هایی برای ادامه پیدا کردن این طرح را در دستور کار داریم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: توان افزایی زنان در مسیر کارآفرینی که با عنوان طرح «مسیر کسب و کار من» در سطح 31 استان اجرا شد، گام بسیار مهمی در اشتغال زنان است. در این طرح 780 نفر در 31 استان آموزش های اولیه را دیدند و حمایت از راهبرد موضوع کارآفرینی و توان افزایی برای ورود دختران فارغ التحصیل یکی از پروژه های مد نظر معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است.
وی ادامه داد: انتظار داریم با حمایت سرمایه گذاران، بخش خصوصی و نظام بانکی افرادی که آموزش اولیه را دیدند و زمینه ورود به عرصه های کسب و کار را دارند، گامهای بعدی را بردارند.
ابتکار همچنین به برگزاری جشنواره زنان کارآفرین موفق نیز اشاره کرد و گفت: این جشنواره باید ادامه پیدا کند. ما در حد توان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از صندوق های خرد بانوان در روستاها مکاتبات و رایزنی هایی داریم.
وی ابراز امیدواری کرد با همت دختران ایرانی شکاف موجود در حوزه مشارکت اقتصادی بانوان روز به روز کاهش یابد. اکنون عرصه خدمات بهداشتی و فعالیت هایی که در این زمینه است خیلی می تواند موثر باشد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: جمعیت دختران فارغ التحصیل در کشور رو به افزایش است و بین 2 تا 3 برابر پسران در این قشر بیکاری داریم، ولی در عین حال هر جایی که فرصت بوده دختران پیشگام بودند و موفق عمل کردند و با وجود سختی ها دختران ایران توانسته اند به یک مسیر روشن دست پیدا کنند.
حدود نیمی از جمعیت 80 میلیون نفری ایران را زنان تشکیل می دهند.
* 7268 * 3063

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/124528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟