طرز تهیه تاکو ماهی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه تاکو ماهی
مواد لازم برای تاکو ماهی :
کلم (رنده شده) | 1/2 پیمانه |
فلفل قرمز خرده شده | 1 عدد |
هویج رنده شده | 1/2 پیمانه |
نان تورتیلا یا پیتا | 8-6 عدد |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
آرد کامل | 1/3 پیمانه |
روغن سرخ کردنی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل چیلی | 1 قاشق چایخوری |
سس مایونز | 1/2 پیمانه |
لیمو ترش | 3 عدد |
ماهی تیلاپیا | 450 گرم |
طرز تهیه تاکو ماهی :
ماهی را بشویید و خشک کنید.
برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. 1/3 پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.
در یک تابه بزرگ،
روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل
روغن سرخ کنید. برای هر طرف 2 تا 4 دقیقه کافی است.
نان های پیتا را باز کنید، ماهی، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹:۲۱
-
۱۵۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/124535/