آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سوپ کدو سبز خانه داري

طرز تهیه سوپ کدو سبز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سوپ کدو سبز
مواد لازم برای سوپ کدو سبز :

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
کدو سبز خرد شده 1 کیلو
عصاره مرغ 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
نان یک و نیم پیمانه
برگ نعنا نصف پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز 1 عدد

طرز تهیه سوپ کدو سبز:
با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یک قابلمه ی بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیازها و فلفل های قرمز را اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم شوند تفت بدهید. کدوهای سبز و سیرها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگر تفت بدهید. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.
تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیایند. شغله را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشند.
قابلمه را از روی اجاق بردارید. نعنا و گشنیز را اضافه کنید. با یک همزن برقی یا داخل مخلوط کن سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملاً صاف شوند.
سوپ را دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را برای مزه دار کردن اضافه کنید.
با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ را تزئین کنید. این سوپ را بسته به میل خودتان می توانید داغ یا سرد سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تخم مرغ به روشی جالب برای صبحانه امروز

میز اردور/ پای کره بادام زمینی؛ خوشمزه و مقوی

غذای ملل/ پیتزا پیده پیراشکی؛ ترکیب بی نظیر 2 غذای فانتزی محبوب

قیمه نان؛ غذای محبوب و رستورانی هند

چای ماسالا؛ معطر و خوش عطر

غذای اصلی/ خورشت ماست اصفهان؛ خوش رنگ و خوش عطر

بدون فر کیکی لاکچری بپزید

شام/ دستور تهیه سوپ قارچ و ذرت

کوفته را با این دستور بی عیب و نقص بپزید

کباب تابه ای؛ غذای خوشمزه و آسان

بوراک این بار هنر شیرینی پزی را به رخ می کشد

میز اردور/ دستور تهیه قرابیه سیب و هویج

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها