آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سوپ کدو سبز خانه داري

طرز تهیه سوپ کدو سبز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سوپ کدو سبز
مواد لازم برای سوپ کدو سبز :

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
کدو سبز خرد شده 1 کیلو
عصاره مرغ 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
نان یک و نیم پیمانه
برگ نعنا نصف پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز 1 عدد

طرز تهیه سوپ کدو سبز:
با شعله ی متوسط رو به بالا و داخل یک قابلمه ی بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیازها و فلفل های قرمز را اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه تا وقتی که پیازها نرم شوند تفت بدهید. کدوهای سبز و سیرها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه ی دیگر تفت بدهید. مقداری نمک برای مزه دار کردن اضافه کنید.
تکه های نان، آب و عصاره ی مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیایند. شغله را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشند.
قابلمه را از روی اجاق بردارید. نعنا و گشنیز را اضافه کنید. با یک همزن برقی یا داخل مخلوط کن سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملاً صاف شوند.
سوپ را دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را برای مزه دار کردن اضافه کنید.
با قاچ های لیمو و برگ های گشنیز یا نعنا سوپ را تزئین کنید. این سوپ را بسته به میل خودتان می توانید داغ یا سرد سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق

ایده های جذاب و دخترانه برای داشتن تابلوی آرزوها

ساخت کاردستی های بی نظیر با سی دی

توصیه های مهم برای خرید جهیزیه

چطوری کباب رو سیخ بگیریم که وا نره و توی آتیش نیفته ؟

برای اینکه خورش مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم

از بین بردن بوی ماهی از دست

راهنمای جامع خرید تخت خواب مناسب

آشنایی با نان مقوی معروف مراکشی

در خانه می توانید نان روغنی بپزید

دستور تهیه رولتی پرملات

غذای محبوب کره ای برای صبحانه

شیرینی جدید با عطر و طعم آناناس

پاپ کورن رقیبی سرسخت پیدا کرد!

با این دستور بهترین مرغ بخارپز را بپزید

سیب زمینی دوپیازه؛ غذای نوستالژیک ایرانی برای ناهار