آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

کره ١٢٥ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر شکر یک پیمانه
روغن مایع ١/٤ پیمانه
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخورى
مغز پسته ریز خرد شده یک پیمانه
شکلات کاکائویى ذوب شده ١٠٠ گرم
پودر پسته براى تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق

ایده های جذاب و دخترانه برای داشتن تابلوی آرزوها

ساخت کاردستی های بی نظیر با سی دی

توصیه های مهم برای خرید جهیزیه

چطوری کباب رو سیخ بگیریم که وا نره و توی آتیش نیفته ؟

برای اینکه خورش مرغ خوشمزه تر شود جه کار کنیم

از بین بردن بوی ماهی از دست

راهنمای جامع خرید تخت خواب مناسب

آشنایی با نان مقوی معروف مراکشی

در خانه می توانید نان روغنی بپزید

دستور تهیه رولتی پرملات

غذای محبوب کره ای برای صبحانه

شیرینی جدید با عطر و طعم آناناس

پاپ کورن رقیبی سرسخت پیدا کرد!

با این دستور بهترین مرغ بخارپز را بپزید

سیب زمینی دوپیازه؛ غذای نوستالژیک ایرانی برای ناهار