آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

کره ١٢٥ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر شکر یک پیمانه
روغن مایع ١/٤ پیمانه
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخورى
مغز پسته ریز خرد شده یک پیمانه
شکلات کاکائویى ذوب شده ١٠٠ گرم
پودر پسته براى تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند

غذای اصلی/ خوراک مرغ و بادام زمینی؛ خوشمزه و فوری

ذائقه ها/ پیتزای اسفناج؛ خوشمزه و رژیمی

غذای اصلی/ کتلت تن ماهی؛ طعمی جالب که طرفدارش می شوید

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار

زاتزیکی همان ماست و خیار یونانی است!

ذائقه ها/ آموزش ساده سوپ کودک

شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی

شام/ کوکوی شکم پر بخورید!

آموزش پخت کدو پلو؛ غذای محلی مازندران

جدیدترین ورژن املت را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورشت

خوشمزه ترین دل و جگر کبابی

میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی

عصرانه/ کیک مربای آلبالو

سوشی چیست؟ چند نوع دارد و چگونه درست میشود؟

آشپزی بدون گوشت

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

طرز تهیه کباب لقمه

سفره آرایی/ روشی خلاقانه برای سرو ماست

دسر غول پیکر سرآشپز ترکیه

دوناتی شیرین تر از همیشه

صبحانه/ شکلات صبحانه؛ مخصوص کودکان بد غذا

پیشنهادی جدید برای پخت چنچه

غذای ملل/ سالاد ماکارونی آسیایی؛ پیش غذایی خوش طعم

میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید

میز اردور/ پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ لطیف و سبک

ناهار/ مرغ چیلی با انبه فقط در 20 دقیقه!

خورشت خلال بادام؛ غذای محبوب کرمانشاهی

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

ماش پلو

فوت آشپزی/ با این ترفندها حرفه ای شوید

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

میز اردور/ سالادی محبوب در ترکیه که با حبوبات درست می شود

9 غذای پیشنهادی برای یک شام سالم 10 دقیقه ای

ذائقه ها/ سالاد سبزیجات و جو با قارچ؛ پیش غذایی کامل اما سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه سمبوسه مرغ

سوپی تمام عیار با کرفس و هویج

با چهار نوشیدنی پرخاصیت به جنگ چربی های اضافه بروید

نکات ریز آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

صبحانه/ املت قارچ آتیشی

بهترین روش برای نگهداری پیاز

خوراک مرغ و سبزیجات

شیرینی ها/ کوکی بادام و زردآلو

فوت آشپزی/ این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

میزاردور/ دسر کدو حلوایی

غذای اصلی/ املت اسپانیایی تورتیلا

گیاهان مناسب اطراف استخر