آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای خانه داري

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای
م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

کره ١٢٥ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر شکر یک پیمانه
روغن مایع ١/٤ پیمانه
پودر نشاسته گندم نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخورى
مغز پسته ریز خرد شده یک پیمانه
شکلات کاکائویى ذوب شده ١٠٠ گرم
پودر پسته براى تزیین

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای :
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل تا حدى که خمیر به دست نچسبد به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفى که به بدست بیاید. از مواد به اندازه گردو کوچکى برداشته و در دست گرد کنید. خمیر فرم داده را در سینى فر با رعایت دو سانت فاصله بچینید.
سپس با چنگال روى خمیر را فرم دهید. سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه یا تا زمانى که کف شیرینى تغییر رنگ دهد، بپزید. شیرینى را بعد از پخت به مدت پانزده دقیقه در سینى استراحت دهید تا خنک شود. سپس نصف شیرینى را ابتدا در داخل شکلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای

تخم مرغ به روشی جالب برای صبحانه امروز

میز اردور/ پای کره بادام زمینی؛ خوشمزه و مقوی

غذای ملل/ پیتزا پیده پیراشکی؛ ترکیب بی نظیر 2 غذای فانتزی محبوب

قیمه نان؛ غذای محبوب و رستورانی هند

چای ماسالا؛ معطر و خوش عطر

غذای اصلی/ خورشت ماست اصفهان؛ خوش رنگ و خوش عطر

بدون فر کیکی لاکچری بپزید

شام/ دستور تهیه سوپ قارچ و ذرت

کوفته را با این دستور بی عیب و نقص بپزید

کباب تابه ای؛ غذای خوشمزه و آسان

بوراک این بار هنر شیرینی پزی را به رخ می کشد

میز اردور/ دستور تهیه قرابیه سیب و هویج

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه قالبی برگ مو

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی