آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز خانه داري

طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه سالاد میگو و سس برنز
مواد لازم برای سالاد میگو :

میگوی تمیز کرده 200 گرم
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
تخم مرغ آبپز 3 عدد
مغز کاهو یا کرفس خرد شده 2 فنجان
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
سس برنز یک فنجان

طرز تهیه سالاد میگو :
ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم. میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم. گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم.
تخم مرغ های آبپز را نیز چهار قاچ می کنیم. سپس به ترتیب میگوها، گوجه فرنگی، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس برنز :
کره 50 گرم
خامه 50 گرم
خردل یک قاشق مرباخوری
سرکه یا آب لیمو نصف فنجان
پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده یک قاشق مرباخوری
قارچ کاملاً خرد شده یک فنجان
پودر نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
سس مایونز یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سس برنز:
کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
سپس سس مایونز، خامه و خردل را با هم مخلوط می‌کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند

غذای اصلی/ خوراک مرغ و بادام زمینی؛ خوشمزه و فوری

ذائقه ها/ پیتزای اسفناج؛ خوشمزه و رژیمی

غذای اصلی/ کتلت تن ماهی؛ طعمی جالب که طرفدارش می شوید

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار

زاتزیکی همان ماست و خیار یونانی است!

ذائقه ها/ آموزش ساده سوپ کودک

شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی

شام/ کوکوی شکم پر بخورید!

آموزش پخت کدو پلو؛ غذای محلی مازندران

جدیدترین ورژن املت را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورشت

خوشمزه ترین دل و جگر کبابی

میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی

عصرانه/ کیک مربای آلبالو

سوشی چیست؟ چند نوع دارد و چگونه درست میشود؟

آشپزی بدون گوشت

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

طرز تهیه کباب لقمه

سفره آرایی/ روشی خلاقانه برای سرو ماست

دسر غول پیکر سرآشپز ترکیه

دوناتی شیرین تر از همیشه

صبحانه/ شکلات صبحانه؛ مخصوص کودکان بد غذا

پیشنهادی جدید برای پخت چنچه

غذای ملل/ سالاد ماکارونی آسیایی؛ پیش غذایی خوش طعم

میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید

میز اردور/ پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ لطیف و سبک

ناهار/ مرغ چیلی با انبه فقط در 20 دقیقه!

خورشت خلال بادام؛ غذای محبوب کرمانشاهی

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

ماش پلو

فوت آشپزی/ با این ترفندها حرفه ای شوید

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

میز اردور/ سالادی محبوب در ترکیه که با حبوبات درست می شود

9 غذای پیشنهادی برای یک شام سالم 10 دقیقه ای

ذائقه ها/ سالاد سبزیجات و جو با قارچ؛ پیش غذایی کامل اما سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه سمبوسه مرغ

سوپی تمام عیار با کرفس و هویج

با چهار نوشیدنی پرخاصیت به جنگ چربی های اضافه بروید

نکات ریز آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

صبحانه/ املت قارچ آتیشی

بهترین روش برای نگهداری پیاز

خوراک مرغ و سبزیجات

شیرینی ها/ کوکی بادام و زردآلو

فوت آشپزی/ این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

میزاردور/ دسر کدو حلوایی

غذای اصلی/ املت اسپانیایی تورتیلا

گیاهان مناسب اطراف استخر