آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ساندویچ گریل خانه داري

طرز تهیه ساندویچ گریل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ساندویچ چیکن گریل
مواد لازم برای ساندویچ گریل :

پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
نعنا تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی 4 برش
شکر 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1/4 پیمانه
نان تست 4 عدد

طرز تهیه ساندویچ گریل :
برای تهیه ساندویچ چیکن گریل، ابتدا تابه را روی حرارت متوسط​​ به بالا قرار دهید. سینه مرغ و پیاز را در تابه تفت دهید.
سس مایونز، آبلیمو، پوست لیمو، فلفل، نعناع و شکر را با هم در کاسه ای کوچک مخلوط نمایید.
نان تست ها را چند دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز (دستگاه تست) قرار دهید تا نان تست ها کمی برشته شوند. (می توانید نان ها را تست نکنید.)
بر روی یک نان کمی از مخلوط سس مایونز بزنید و مرغ، گوجه فرنگی، کاهو را قرار داده و یک نان تست دیگر روی آن بگذارید.
ساندویچ را در یک ظرف مناسب بچینید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی

شیرینی ها/ ناپلئونی مخصوص بهار را امتحان کنید