آریا بانو

آخرين مطالب

نکاتی مهم برای ترمیم موهای آسیب دیده خانه داري

نکاتی مهم برای ترمیم موهای آسیب دیده

  بزرگنمايي:

آریا بانو - زمانی موهای زیبا و سالمی داشتم اما اکنون حتی رشد هم نمی کند. این مشکلی است که خیلی از ما با آن مواجه هستیم اما نویسنده این مطلب از دوره نوجوانی دچار این مشکل شده است. او زمان زیادی را صرف ترمیم موهای خود کرده و روش های زیادی را امتحان کرده است و سرانجام به یک راه حل رسیده است. او داستان ترمیم موهایش را به اشتراک گذاشته و امیدوار است به دیگران هم کمک کند تا موهای سالمی داشته باشند.

هرگز نمی توانید روش یا فرمولی را پیدا کنید که در عرض یک هفته موهای آسیب دیده شما را ترمیم کند چون این یک باور غلط است و چنین فرمولی وجود ندارد.
همه چیز بستگی به ضخامت و ساختار موها و به عبارت دیگر ژن شما دارد اما ثابت شده است که اگر روش ها را درست به کار ببرید صرفنظر از جنس موهای تان در عرض 3 الی 4 ماه به نتیجه می رسید.
مراقبت روزانه به رشد سریع تر موها کمک نمی کند
مراقبت از موها هیچ ارتباطی با رشد موها ندارد اما به تقویت و زیبایی موها کمک می کند به علاوه مانع از ریزش زودرس موها می شود. هیچ تفاوتی بین یک ماسک گران قیمت و ماسکی که در خانه درست می کنید وجود ندارد. در واقع تمام محصولات مراقبت از مو 2 کارایی دارند: پاکسازی و محافظت از موها.
در ادامه به هیچ روش جدیدی بر نخواهید خورد اما می توانید آن ها را با روش های فعلی که به کار می برید مقایسه کنید.
موها را با بیش از حد شانه زدن در روز عذاب ندهید
این کار نه تنها هیچ تاثیری ندارد بلکه به موها آسیب نیز می رساند. با بیش از حد شانه زدن به ساختار موها آسیب می رسانید. پس تنها زمانی که نیاز دارید موها را شانه بزنید و بهتر است قبل از حمام این کار را انجام دهید.
آب باید ولرم باشد نه سرد و نه داغ
همه می دانیم که آب داغ موها را شکننده می کند اما خیلی ها معتقدند که آب سرد موها را شفاف می کند. متخصصین تریکولوژیست می گویند بهترین راه برای شفاف و براق کردن موها نرم کردن کوتیکول های مو است. آب سرد هیچ تاثیر مثبتی روی کوتیکول های مو نمی تواند داشته باشد اما می توان به جای آن از شامپوهای نرم کننده استفاه کرد.
هنگام شستشوی موها به ریشه و کف سر شامپو بزنید
هنگام شستشوی موها نیاز به تمام قسمت های مو شامپو بزنید. هر چه موها بلندتر باشد بیشتر به هم گره می خورد. به جز ریشه موها قسمت های دیگر مو وقتی شامپو هنگام شستشو از لابه لای آن عبور می کند به راحتی تمیز می شود.

باید نرم کننده یا ماسک را روی موهای مرطوب استفاده کنید نه موهای خیس
هنگامی که موها را شستشو می دهید آن را چلانده و با حوله خشک کنید و فراموش نکنید که موهای مرطوب بسیار آسیب پذیر تر هستند. اگر موها را محکم بچلانید به آن آسیب وارد می کنید و از طرفی اگر با حوله خوب خشک نکنید نرم کننده و یا ماسک به خوبی جذب موها نمی شود.
ریزش دسته های مو در حمام کاملا نرمال است
چرخه رشد هر تار مو شامل چند مرحله است. آخرین مرحله مرحله تلوژن است که 2 الی 3 ماه به طول می انجامد و سپس می ریزد. پس موهایی که هنگام دوش گرفتن می ریزند موهایی هستند که بدن باید از آن ها خلاص شود تا به فولیکول های جدید اجازه رشد بدهد. به طور میانگین 100 الی 150 تار مو روزانه می ریزد.
در فصل های خاصی ریزش موها بیشتر می شود مثل فصل پاییز که بدن تمام مراحل را از دوباره شروع می کند. این یک پدیده کاملا طبیعی است که 3 ماه طول می کشد.
یکی از باورهای غلط ما این است که: موها را نباید هر روز بشوئیم و اگر دیر به دیر موها را بشوئیم عادت می کند که دیرتر چرب شود. باید بگویم که به موها نمی توان چیزی را یاد داد. ترشح سبوم با هورمون ها و فرایندهای بدن در ارتباط است.
اگر از محصولات آرایشی مو زیاد استفاده می کنید و یا همیشه کلاه سر می کنید یا در یک شهر آلوده زندگی می کنید بهتر است هر روز و یا هر 3 روز یک بار موها را بشوئید در غیر اینصورت در معرض بیماری های کف سر قرار می گیرید.

معمولا انتهای موها نسبت به قسمت های دیگر شکننده تر است و بهتر است برای سلامت و رشد بهتر موها انتهای آن را هر 3 الی 6 ماه یک بار قیچی کنید. از طرف دیگر انتهای موها بیشتر از ریشه به مرطوب کننده نیاز دارند. برای این کار از ژل آلوئه ورا استفاده کنید زیرا شستشوی آن مثل روغن ها سخت نیست.
آیا محصولات جدید مضر هستند؟
محصولات جدید اگر به مواد تشکیل دهنده آن ها دقت کنید مضر نیستند. پس قبل از خرید هر محصولی مواد تشکیل دهنده آن ها را حتما بخوانید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ نان برنجی؛ سوغات یزدی های هنرمند

غذای اصلی/ خوراک مرغ و بادام زمینی؛ خوشمزه و فوری

ذائقه ها/ پیتزای اسفناج؛ خوشمزه و رژیمی

غذای اصلی/ کتلت تن ماهی؛ طعمی جالب که طرفدارش می شوید

ترفندهایی برای خرید گوشت سالم و با کیفیت

میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار

زاتزیکی همان ماست و خیار یونانی است!

ذائقه ها/ آموزش ساده سوپ کودک

شیرینی ها/ کیک قلب، سورپرایز شکلاتی

شام/ کوکوی شکم پر بخورید!

آموزش پخت کدو پلو؛ غذای محلی مازندران

جدیدترین ورژن املت را یاد بگیرید

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورشت

خوشمزه ترین دل و جگر کبابی

میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی

عصرانه/ کیک مربای آلبالو

سوشی چیست؟ چند نوع دارد و چگونه درست میشود؟

آشپزی بدون گوشت

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

طرز تهیه کباب لقمه

سفره آرایی/ روشی خلاقانه برای سرو ماست

دسر غول پیکر سرآشپز ترکیه

دوناتی شیرین تر از همیشه

صبحانه/ شکلات صبحانه؛ مخصوص کودکان بد غذا

پیشنهادی جدید برای پخت چنچه

غذای ملل/ سالاد ماکارونی آسیایی؛ پیش غذایی خوش طعم

میز اردور/ پودینگ شکلات را برای میان وعده کودکتان درست کنید

میز اردور/ پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ لطیف و سبک

ناهار/ مرغ چیلی با انبه فقط در 20 دقیقه!

خورشت خلال بادام؛ غذای محبوب کرمانشاهی

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟

ماش پلو

فوت آشپزی/ با این ترفندها حرفه ای شوید

روش کیسه‌پز کردن غذا در سردکن

میز اردور/ سالادی محبوب در ترکیه که با حبوبات درست می شود

9 غذای پیشنهادی برای یک شام سالم 10 دقیقه ای

ذائقه ها/ سالاد سبزیجات و جو با قارچ؛ پیش غذایی کامل اما سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه سمبوسه مرغ

سوپی تمام عیار با کرفس و هویج

با چهار نوشیدنی پرخاصیت به جنگ چربی های اضافه بروید

نکات ریز آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

صبحانه/ املت قارچ آتیشی

بهترین روش برای نگهداری پیاز

خوراک مرغ و سبزیجات

شیرینی ها/ کوکی بادام و زردآلو

فوت آشپزی/ این گونه ماهی درست کنید تا همه انگشت به دهان بمانند

میزاردور/ دسر کدو حلوایی

غذای اصلی/ املت اسپانیایی تورتیلا

گیاهان مناسب اطراف استخر