آریا بانو

آخرين مطالب

چابهار و تهران در آستانه میزبانی از بزرگترین رویداد مد و لباس کشور / انتشار جدول نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی بخش علمی دانشگاهی فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - بخش بین‌الملل جشنواره مد و لباس فجر در گام هشتم مهمان چابهار است و از امروز پنجشنبه ساعت 16 با حضور مهمانان خارجی کار خود را آغاز می‌کند؛ این در حالی است که تهران از روز جمعه میزبان جشنواره می‌شود.


سرویس مد و لباس هنرآنلاین: سال گذشته و در آئین افتتاحیه هفتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی اذعان داشت امروز هفتمین آیین افتتاح جشنواره مد و لباس است و در فرهنگ ما هفت عدد کمال محسوب می‌شود از هفت طبقه آسمان هفت اقلیم شناخته شده که بزرگان جغرافیای قدیم از آن نام برده‌اند، هفت رنگ، هفت وادی و هفت‌خوان که جهان پهلوان ما رستم از هفت کار و مرتبه عبور می‌کند تا به کمال بایسته خود برسد. بنابراین وقتی برنامه‌ای به هفتمین مرحله خود می‌رسد یعنی به آستانه کمال رسیده است.
حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و رئیس جشنواره نیز بیان کرد کارگروه مد و لباس با تمام بضاعت، حرف شنیدن‌ها و سنگ‌اندازی‌ها پشتوانه هنر صنعت ایران است. به همین دلیل ما در این حوزه هیچ‌گاه خساست نخواهیم کرد و برای این مسئله کم نخواهیم گذاشت. من و همکارانم شهادت می‌دهیم یکی از حوزه‌هایی که شعار اقتصاد مقاومتی را محقق کرد حوزه مد و لباس است.
اکنون در آستانه آغاز به کار هشتمین دوره این رویداد فرهنگی، هنری و اجتماعی هستیم و هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر جمعه در سالن اجتماعات بوستان گفتگوی تهران کلید می‌خورد.
به گفته قبادی رئیس جشنواره، امسال شاهد رشد 26 درصدی آثار رسیده هستیم و در میان بالغ بر 7728 اثر رسیده به دبیرخانه، 108 اثر به بخش مجموعه‌سازی، 31 اثر به بخش عفاف و حجاب، 562 اثر به بخش پوشش سر، 1811 اثر به بخش مانتو اجتماع، 1674 اثر به بخش مانتو مجلسی، 1289 اثر به آثار تولیدشده در سطح انبوه توسط برندها، 742 اثر به بخش زیورآلات، 65 اثر به بخش کیف و 449 اثر به بخش کفش اختصاص دارد.
هرچند بخش بین‌الملل مد و لباس فجر در گام هشتم امسال مهمان چابهار است و از امروز ساعت 16، این بخش با حضور مهمانان خارجی کار خود را آغاز می‌کند.
چابهار با شعار "خوشا مکران و نقش بی‌مثالش" میزبان جمعی از فعالان عرصه مد و لباس از کشورهای فرانسه، اسپانیا، سنگاپور، تونس، چین، قزاقستان، روسیه، ایتالیا، سوریه، عمان، آذربایجان، ارمنستان، عراق، پاکستان، هند، افغانستان، لبنان و اندونزی است و در این جشنواره بخش‌هایی چون طراحان خارجی، طراحان ایرانی خارجی از کشور، سفارت خانه‌ها و پاویون ایران فعالیت خواهند داشت.
بخش بین‌الملل هشتمین جشنواره مد و لباس فجر تا 28 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
دیگر بخش‌های جشنواره نیز شامل بخش استان‌ها و اقوام، بین‌الملل، مؤسسات مد و لباس و خانه‌های مد، انجمن‌ها و مراکز فرهنگی و هنری، بخش رقابتی و نمایشگاهی، مسابقه زنده از ایده تا اجرا در بخش‌های لباس بانوان، لباس آقایان و عفاف و حجاب، صنعت و بخش علمی دانشگاهی نیز از 26بهمن تا 2 اسفندماه هر روز از ساعت 10 تا 20 میزبان علاقمندان در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو خواهد بود.
عناوین و مشخصات نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی بخش علمی دانشگاهی نیز به شرح زیر است:

بنا بر اعلام مهدی جعفری مدیر روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، سیاست کلی جشنواره استفاده از تمام ظرفیت رسانه‌ای کشور است و تلاش شده از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور اعم از صوتی و تصویری (صداوسیما)، رسانه‌های مکتوب و الکترونیک و رسانه‌های نوین برای تبلیغ این دوره از جشنواره استفاده کنیم. امسال جلسات متعددی با مدیران شبکه های مختلف صداوسیما برگزار و تلاش شده در ایام برپایی هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر، دو واحد سیار از بخش صدا و دو واحد از بخش سیما حضور داشته باشند.
حال باید منتظر ماند و دید که در هشتمین سال برگزاری جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، چه رخدادهایی را به نظاره می‌نشینیم و رقابت میان جمع قابل توجهی از طراحان داخلی در پایان کار چه دستاوردهایی به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/126158/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پارانویا و افسردگی، عوارض خاموش کم خوابی

گوشه‌گیری نوجوانان را جدی بگیرید

اگر از دنده‌ی چپ بلند شدید، چه بکنید؟

صدماتی که وسواس داشتن به روح و روان خانم‌ها می‌زند

اغلب اختلالات روان قبل از 14 سالگی آغاز می شوند

افسردگی نتیجه فرار از زندگی رنگی

چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟

افسردگی فصلی چگونه روی ما تاثیر می گذارد؟

این علائم نشان می دهند، در یک خانواده‌ی سمی بزرگ شده‌اید

بهترین روش‌های رفع استرس و اضطراب

غلبه بر افسردگی، چگونه یک مدیر را قوی‌تر کرد؟

چگونه خشم خود را در خیابان کنترل کنیم؟

دروغ گویی موجب بیماری های جسمی هم می شود

نشخوار ذهنی تلفنی مطلقا ممنوع

چرا ایرانیان از رنگ های شاد استفاده نمی کنند؟

چگونه عادت‌های بد را ترک کنیم؟

چگونه رفتارمان پُر از اعتماد به نفس باشد؟

دلیل همیشه دیرکردن افراد چیست؟

اگر افسردگی و اضطراب دارید این خوراکی‌ها را نخورید

بیماری های روانی که قدرت فوق العاده ای به مغز شما می بخشند

اضطراب و دلهره پاییزی واقعی و قابل درمان است!!

با 10 راهکار عالی برای مقابله با احساسات منفی آشنا شوید

این موارد را هرگز در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید!!

رفتارهایی که از پدر و مادر به ارث می بریم

چرا بعد از یک روز پراسترس نمی توانیم شب راحت بخوابیم؟

درمان افسردگی با قارچ‌های جادویی

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟