کیک تولد ؛ دستور پخت و نکات طلایی تهیه آن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اگر شما نیز تمایل دارید که خودتان در منزل این کیک تولد محبوب و دوستداشتنی را برای خود یا عزیزانتان تهیه کنید این مطلب بیستستون را از دست ندهید.
کیک تولد همواره با شیرینترین و به یادماندنیترین خاطرات هر فرد همراه است: جمع شدن آدمهایی که دوستشان داریم در کنار یکدیگر، آرزوهای قشنگ، صدای شادی و خنده و بزرگتر شدن. همه اینها دست به دست هم میدهند که کیک تولد را به یک خوراکی خاص و متفاوت تبدیل کنند.
اگر شما نیز تمایل دارید که خودتان در منزل این کیک محبوب و دوستداشتنی را برای خود یا عزیزانتان تهیه کنید این مطلب بیستستون را از دست ندهید. در این مطلب قصد داریم به نکات مهم تهیه، پخت و تزیین کیک تولد بپردازیم و دستور تهیه یک کیک تولد شکلاتی خوشمزه را نیز برای شما آماده کردهایم. در ادامه با ما همراه باشید.
انتخاب طعم کیک تولد
اولین مرحله برای پخت کیک تولد انتخاب طعم پایه آن است. طعم شکلات و وانیل از محبوبترین و مرسومترین انتخابها برای کیک تولد هستند چرا که معمولا همه این دو طعم را میپسندند.
پس از دو کیک شکلاتی و وانیلی طعمهای لیمو و هویج در جایگاه سوم و چهارم قرار میگیرند که ممکن است طعم آنها به ذائقه همه خوش نیاید.
در این مطلب بیستستون ما دستور تهیه یک کیک تولد شکلاتی را در انتهای مطلب برای شما آماده کردهایم.
ابعاد و اندازه کیک تولد
مطلب مهم دیگری که در تهیه کیک تولد و حتی پیش از تهیه آن باید مورد توجه قرار گیرد، اندازه و میزان بزرگی کیک تولد است که در انتخاب قالب تاثیر خواهد داشت. البته که این موضوع تا حد زیادی به تعداد مهمانان و شرکتکنندگان در جشن تولد بستگی دارد اما این روزها بیشتر کیکهای تولد با قطر کم و ارتفاع زیاد محبوبیت یافتهاند.
کیکهای با ارتفاع بیشتر را میتوانید با پختن جداگانه دو یا سه لایه کیک و پر کردن بین لایهها را با خامه و مواد دیگر تهیه کنید.
در رابطه با وزن مناسب کیک تولد بد نیست بدانید که در جشنهای تولدی که در عصر و پیش از شام برگزار میشوند معمولا برای هر فرد بزرگسال 200 تا 300 گرم کیک در نظر گرفته میشود اما اگر پس از شام کیک تولد سرو میشود برای هر فرد 150 تا 200 گرم کیک در نظر میگیرند.
مواد مورد استفاده برای تهیه کیک تولد
بهتر است برای تهیه کیک تولد مطابق دستوری که دارید پیش بروید به عنوان مثال اگر نوع خاصی از آرد در دستور تهیه نوشته شده است از همان نوع استفاده کنید.
شما میتوانید کیکهای اسفنجی را از قبل پخته و در فریزر نگهداری کنید و در روز جشن کیکها را از فریزر خارج کرده، یخ زدایی کرده و سپس با مواد مورد نظرتان پر کنید.
موادی که به صورت معمول برای پر کردن یا فیلینگ کیک تولد استفاده میشوند شامل خامه، موز، گردو و توت فرنگی هستند. البته با استفاده از خلاقیت خود میتوانید از مواد دیگر نیز استفاده کنید.
یکی از موادی که در تزیین کیک تولد و همچنین به عنوان فیلینگ استفاده میشود خامه زده شده است. برای تهیه خامه زده شده 350 گرم خامه را با 25 گرم شکر داخل یک کاسه ریخته و کاسه را روی یک ظرف یخ قرار دهید و با درجه متوسط یا کم همزن مخلوط کنید تا زمانی که خامه فرم گرفته و برای استفاده روی کیک آماده شود.
ساور کریم نام دیگری است که در تهیه مواد رویه کیکها بسیار شنیده میشود. ساور کریم یا خامه ترش از ترکیب خامه، شیر و سرکه قابل تهیه است. برای تهیه آن یک چهارم پیمانه شیر را به دمای حدود 40 درجه برسانید. در یک لیوان تمیز یک و یک دوم قاشق چایخوری سرکه بریزید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط را هم نزنید اجازه بدهید ده تا پانزده دقیقه بگذرد. یک پاکت خامه صبحانه را در کاسهای ریخته و هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شیر و سرکه را به خامه افزوده و به خوبی مخلوط کنید. روی ظرف را با دستمال حولهای پوشانده و 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. پس از 24 ساعت ساور کریم را در یخچال نگهداری کنید.
ایدههایی برای تزیین کیک تولد
-
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶:۵۵
-
۸۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/126833/