شیرینی ها/ باسلوق، شیرینی سنتی ایرانی در خانه درست کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فردا /باسلوق شیرینی سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع طعمهای مختلف تهیه میشود. به نقل از مشروح اغلب کدبانوهای ایرانی به پخت شیرینیهای خوشمزه و خوش طعم علاقهمند هستند. شیرینیهای ایرانی انواع مختلفی دارند که باسلوق یکی از انواع این نوع شیرینیها است؛ طرز تهیه باسلوق در منزل راحت و آسان است و شما میتوانید این نوع شیرینی را با روشهای مختلف تهیه کنید.
باسلوق ژلهای و باسلوق ساده مغز دار از انواع شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار هستند و کدبانوهای عزیز میتوانند این شیرینیها را برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی در خانه تهیه نمایند و پذیرایی با شکوهی را از مهمانهای خود داشته باشند؛ طرز تهیه باسلوق مشابه طرز تهیه راحت الحلقوم و طرز تهیه مسقطی است.
چی لازم دارم:
نشاسته گل 1/2 پیمانهآب 2 و 1/4 پیمانهشکر 1 پیمانهپودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوریمغز گردو و پودر نارگیل به میزان لازمگلاب نصف پیمانه
چطوری درست کنم:
1- ابتدا نشاسته گل را در یک پیمانه آب حل کنید. سپس از الک ریز مواد را رد کنید.
2- شکر را با یک پیمانه آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا در آب حل شوند.
3- در این مرحله دو قاشق سوپخوری پودرژلاتین را بر روی 1/4 پیمانه آب سرد بپاشید و روی بخار کتری بنماری کنید.
4 -آب و شکر را از روی حرارت برداشته و نشاسته حلشده را به آن اضافه نمایید و مجددا به روی حرارت بازگردانید و تا زمانی که بوی خامی نشاسته گرفته شود به هم زدن ادامه دهید.
5- در این مرحله گلاب را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که مایه غلیظ و شیشهای رنگ شود و از ظرف کمی جدا شود به هم زدن ادامه دهید.
6- ژلاتین بنماری شده را به مایه اضافه کنید. در صورت تمایل برای اضافه کردن وانیل در این مرحله اقدام نمایید. کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
7- کف قالب را بوسیله قلممو چرب کنید و با پودرنارگیل سطح قالب را بپوشانید. سپس مواد را درون قالب ریخته و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بردارید و شروع به گرد کردن آن و غلتاندن در پودرنارگیل نمایید.
8- در آخر یک عدد مغزگردو روی آن قرار دهید و در ظرف مناسب سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تهیه باسلوق
باسلوق جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت است.
زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است.
باسلوق را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
-
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۸:۲۱
-
۸۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/127195/