آریا بانو

آخرين مطالب

سمبوسه را با گوشت مرغ امتحان کرده اید؟ خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / سمبوسه از محبوب ترین غذاهای آسیایی است که دارای تنوع بالایی است و با مواد مختلف تهیه می شود. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که به شهرت جهانی رسیده و در بیشتر کشورهای جهان آن را سرو می کنند. در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و … اشاره کرد که بسیار پر طرفدارند.
چی لازم دارم:
سینه مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه متوسط 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
زیره 1/4 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
نان لواش برش خورده 12 تکه
چطور بپزم:
سمبوسه از محبوب ترین غذاهای آسیایی است که دارای تنوع بالایی است و با مواد مختلف تهیه می شود. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که به شهرت جهانی رسیده و در بیشتر کشورهای جهان آن را سرو می کنند. در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و … اشاره کرد که بسیار پر طرفدارند.
مایه سمبوسه مرغ مانند اسنک مرغ یا پیراشکی مرغ است و می توان آن را با مواد مختلف ترکیب کرد به عنوان مثال سمبوسه مرغ و قارچ که با روش تهیه آن در این نوشته آشنا خواهید شد. اما تنها تفاوت سمبوسه با پیراشکی ، نان آن است و طرز پیچیدنش. میدانیم سمبوسه بیشتر با نان لواش تهیه می شود و پیچیدن آن با کسب تجربه ساده خواهد شد. این روزها اما سمبوسه را با انواع خمیر نیز تهیه می کنند و از خمیر های خانگی یا چند منظوره و نیز خمیر یوفکا می توان به عنوان خمیر سمبوسه نام برد.
در این دستور با فوت و فن تهیه سمبوسه قارچ و مرغ آشنا می شوید تا از این پس در میهمانی ها و مجالس آن را به عنوان نوعی فینگرفود که این روزها بسیار طرفدار دارد، سرو کنید.
مرحله اول: پخت مرغ
مرغ را بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید. (آبی که از پخت مرغ اضافه می آید را میتوانید برای تهیه انواع سوپ کنار بگذارید یا حتی برای دم کردن برنج از آن استفاده کنید.)
مرحله دوم: مواد میانی سمبوسه مرغ
پیاز را نگینی خرد کنید و در حدی سرخ کنید که طلایی و نرم شود.(پیاز را با حرارت ملایم سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشد)
قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و با پیاز ترکیب کنید و اجازه دهید کمی سرخ شود و آب اضافی کشیده شود.
مرغ ریش شده را نیز میتوانید به صورت جداگانه یا همراه با سبزیجات تفت دهید.
مرحله سوم: چاشنی
در این مرحله رب گوجه و ادویه سمبوسه را همراه نمک اضافه نمایید. کمی که تفت خورد مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله چهارم : پیچیدن سمبوسه
پس از آماده شدن مایه سمبوسه مرغ باید آن را در نان پیچید و سرخ کرد . پیچیدن سمبوسه مرغ نیز مانند سمبوسه جنوبی طبق آنچه در عکس می بینید صور ت می گیرد.(نان لواش را به شکل مستطیل برش بزنید و طبق مراحل پیش بروید.)
مرحله پنجم: سرخ کردن سمبوسه مرغ
داخل تابه به اندازه ای روغن بریزید که کناره های سمبوسه نیز کاملا با روغن در تماس باشد و سرخ شود. بگذارید روغن روی شعله متوسط داغ شود. سمبوسه های پیچیده شده را با کمی فاصله در تابه بچینید و دو طرفشان را سرخ کنید. این کار را برای همه سمبوسه ها تکرار کنید و در صورت لزوم در هر مرحله کمی روغن اضافه کنید.
خمیر سمبوسه
اگر دوست دارید سمبوسه با خمیر درست کنید طبق مراحل، خمیر سمبوسه خوشمزه خانگی را می توانید به راحتی آماده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
ماست ½ پیمانه
کره 75 گرم
شیر 70 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد به مقدار نیاز(تا جایی که به دست نچسبد)
نمک، فلفل،آویشن،زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم
زعفران دم شده 1/2 قاشق چایخوری(اختیاری)
طرز تهیه خمیر سمبوسه:
تخم مرغ را با همزن برقی یا دستی بزنید تا کف کند. ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. ماست ترکیب شده با بیکینگ پودر را که حجم گرفته همراه زعفران، روغن، شیر و کره ذوب شده اضافه کنید.
در این مرحله آرد را کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا زمانی که به دست نچسبد. خمیر را در ظرفی در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا به مدت یک ساعت استراحت کند.(چسبندگی آرد ها متفاوت است پس بهتر است مقداری از آرد را نگه دارید حتی اگر خمیر هنوز کمی چسبنده است این مشکل قطعا پس از یک ساعت استراحت خمیر از بین خواهد رفت اما اگر پس از استراحت حالت چسبندگی از بین نرفت آن موقع می توانید دوباه آرد اضافه کنید تا خمیر اصلاح شود.)
پس از استراحت کمی دستتان را به آرد آغشته کنید و گلوله هایی 15 تا 20 گرمی از خمیر درست کنید (به اصطلاح چانه بگیرید). باقی مراحل را طبق آنچه در تصویر می بینید پیش ببرید.
وقتی سمبوسه با خمیر آماده شد آن را در روغن داغ سرخ کنید.
نکات کلیدی تهیه سمبوسه مرغ:
-هنگام سرو سمبوسه مرغ از سس گوجه یا سس سمبوسه خانگی می توان استفاده کرد.
-برای داشتن سمبوسه پنیری مرغ و گوشت باید مقدار پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا همراه مایه سمبوسه بین نان قرار دهید.
-به عنوان ادویه می توانید از هر نوع ادویه که تمایل دارید استفاده کنید.
-برای تهیه سمبوسه مرغ رژیمی می توانید پس از پیچیدن سمبوسه ها (چه با نان و چه با خمیر) آنها را در سینی فر بچینید و روی آن ها کمی روغن مایع (به وسیله برس سیلیکونی) بزنید و در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا برشته شود(می توانید گریل فر را در پنج دقیقه آخر روشن کنید تا سمبوسه ها برشته تر شوند)

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/127827/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد

شمس‌آذر با یک تغییر در اندیشه توقف استقلال

کری ستاره سیتی؛ چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم

ساکت الهامی در مرز انفجار در ورزشگاه وطنی

نصرتی در دومین تجربه سرمربیگری تراکتور

آذرپیرا پنجمین سهمیه کشتی آزاد را گرفت

غیبت مربی رونالدو به دلیل عمل جراحی

مسی‌ها آماده شکست فولاد در هفته بیست و چهارم

گواردیولا: سرافکنده نیستیم، فوتبال باخت دارد

مسعود شجاعی یک ستاره غیرمنتظره در تیمش دارد

ترکیب ابتدایی فولاد برای تقابل با مس رفسنجان

تراکتور در وطنی هم تنها نیست

تصاویر باورنکردنی؛ کینگ اریک روی صحنه می‌خواند!‏

وقتی مثل عمه جونت به آشپزی علاقه نداری!

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

دف نوازی زیبا و شنیدنی در برنامه «معرکه»

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

طرز تهیه دسر چوکو لاوا

با این معجون شگفت انگیز 10 سال بیشتر عمر کنید

محبت کردنشون خیلی جالبه

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

اقدام حمایتی دولت انگلیس از ورزشکاران روسی

زوج دفاعی جدید شجاع؛ حضور کمرنگ اما موثر!

کلوپ: همان لیورپول ترسناک همیشگی می‌شویم

چهار تراکتوری مورد تشویق هواداران مازنی

سنگ تمام هواداران نساجی برای بقا در لیگ

متیو مک کانهی: وقتی خدا رو داری یه رفیق داری اون رفیقم خودتی

بوسه امیر جعفری بر پیشانی همسرش در یک سریال

بیت باکس زیبای دی جی و بچه ها در حضور آقای طهماسب

علت عدم حضور نبویان در پدرخوانده3

نتیجه‌ی عدم توجه به جلو در رانندگی

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

ترکیب تراکتور بدون خمس زیر و رو شد!

فلاح: دوست داشتم برای آقای گلی تلاش کنم

ترکیب هجومی نساجی مقابل تراکتور

رنکینگ توپ طلا؛ فرش قرمز برای بلینگام!

ادعای عجیب ویدال؛ دوست داشتم برای رئال بازی کنم!

نصیرزاده: سرمربی جدید تا پایان فصل بعد می‌ماند

جابه‌جایی 3 تراکتوری با جدایی خمس

نه فرانسه و نه پی‌اس‌جی؛ مقصد زیدان مشخص شد

باقری تک و تنها در جنگ با آلوز و حسینی

در آستانه ال‌کلاسیکو؛ کاپیتان رئال تمرین نکرد

این افراد ریواس نخورند

اجرای تماشایی از آهنگ «پینک فلوید» با گیتار الکتریک

تصاویر هوایی از وضعیت «زرآباد» در استان سیستان و بلوچستان بعد از بارندگی

واژگونی پراید حادثه آفرید

حکمت/ کجای مجلس بنشینیم؟