میز اردور/ دسر سیب و بیسکویت؛ دسر بعد از ناهار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / دسرهایی که از سیب در ترکیب آنها استفاده شده معمولا خوش عطر و طعمترین دسرها هستند. دسر سیب و بیسکویت که به الما تاتلیسی هم معروف است، یکی از همین دسرها است که ساده و راحت تهیه میشود.
چی لازم دارم:
بیسکویت پتی بور ساده به مقدار لازم
کمپوت سیب به مقدار لازم
گردو به میزان دلخواه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 2لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
چه جوری درست میشه:
نشاسته ذرت، آرد، شکر، زرده تخم مرغ، وانیل و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا جایی که محلول به غلظت ماست شود. این محلول باید یکدست و بدون گلوله باشد. بیسکویت و گردو را جداگانه در آسیاب خرد کنید. سپس نیمی از مواد را در ظرف مخصوص دسر بریزید و روی آن را با بیسکویت پودر شده بپوشانید. بعد از آن، کمپوتهای سیب را برش داده و روی آن بچینید و گردوی خرد شده را روی کمپوتها ریخته و پودر دارچین را روی گردو بپاشید. آب کمپوت را هم روی بیسکویتها بریزید. سپس روی این لایه را با بقیه مواد دسر بپوشانید و دوباره بیسکویت پودر شده و سیب و گردو و دارچین را قرار دهید. ظرف دسر را به مدت یک روز در یخچال بگذارید و بعد از 24ساعت سرو کنید.
-
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۳:۳۸
-
۳۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/128008/