آریا بانو

آخرين مطالب

نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نکاتی برای تفت دادن و سرخ کردن
k ١.٤
٠
پارس / درس آشپزی امروز نکاتی درباره تفت دادن و سرخ کردن است. شاید در کل تفاوت زیادی با هم نداشته باشند اما نتیجه کار متفاوت است.هر دو در طعم غذا بسیار مهم و موثر هستند. پس برای شروع باید درباره آن ها بیشتر بدانیم.قبل از اضافه کردن غذا به تابه روغن باید جلزولز کند در غیر اینصورت روغن به اندازه کافی داغ نشده است.نیاز نیست حتما طبق دستور عمل کنید. می توانید در صورت نیاز شعله را کم یا زیاد کنید. اگر غذا بیش از حد سرخ شده است شعله را کم کنید و اگر هیچ سر و صدایی از تاوه نمی آید شعله را زیاد کنید.شعله های همه گازها یک اندازه نیست بنابراین باید به اندازه شعله گازتان نگاه کنید.
سرخ کردن چیست؟
سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمایل به رنگ قهوه ای می شود. بنابراین نیازی به هم زدن غذا ندارید و باید هیچ تکانی به آن ندهید تا سرخ و طلایی رنگ شود. در سرخ کردن روغن بیشتری مورد نیاز است.
سرخ کردن در تابه های بزرگ و با لبه های کوتاه بهتر است.
هنگام سرخ کردن داخل تابه را نباید بیش از حد پر کنیم. زیرا اگر فضای کافی وجود نداشته باشد غذا به جای سرخ شدن بخارپز می شود.
فراموش نکنید که برای جلوگیری از پاشیده شدن روغن از درپوش توری استفاده کنید.
سرخ کردن در تابه های بزرگ و با لبه های کوتاه بهتر است
وسایل مورد نیاز برای سرخ کردن:
تابه های بزرگ (30 الی 35 سانتیمتری) و ترجیحا نچسب
روغن دلخواهتان
انبرک برای حرکت دادن غذا
درپوش توری
سینی توری یا دستمال برای گرفتن روغن غذا
چگونه سرخ کنیم؟
تابه خالی را روی شعله متوسط گاز گرم کنید.
بعد از گرم شدن تاوه روغن را اضافه کنید. وقتی روغن شروع به جلزولز کرد غذا را اضافه کنید.
غذا را در تابه حرکت دهید تا کاملا به روغن آغشته شود. اگر گوشت چرخ کرده سرخ می کنید آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید.
غذا را بدون تکان دادن اجازه دهید سرخ شود تا زمانی که رنگ متمایل به قهوه ای شود.
وقتی یک طرف غذا سرخ شد طرف دیگر را برگردانید.
اگر وسط غذا نپخته است شعله را کم کنید تا بپزد.
هنگام برداشتن غذا از داخل تابه فراموش نکنید که تابه را از روی شعله بردارید چون ممکن است بیشتر سرخ شود.
اگر غذایی که سرخ می کنید آغشته به پودر سوخاری است آن را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
غذا را بدون تکان دادن اجازه دهید سرخ شود تا زمانی که رنگ متمایل به قهوه ای شود
تفت دادن چیست؟
تفت دادن یکی از تکنیک های آشپزی است که غذا را در حد پخته شدن روی شعله متوسط تا زیاد دائم هم می زنند. حرارت شعله به نتیجه کاری که می خواهید بستگی دارد.
تفت دادن روی شعله زیاد غذا را سریع سرخ و قهوه ای رنگ می کند. تفت دادن روی شعله متوسط باعث می شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشیده شود. تا زمانی که رطوبت غذا گرفته نشود سرخ نمی شود.
تفت دادن غذاهای معطری مثل پیاز، کرفس، فلفل، سیر و هویج را نرم می کند و طعم و رنگ ادیپویه جات را بیشتر می کند.
غذا را می توانید هم داخل تابه و هم داخل قابلمه تفت بدهید البته اگر قرار است در مرحله بعد آن را سرخ کنید در تابه بهتر است.
تفت دادن غذا روی شعله متوسط باعث می شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشیده شود
وسایل مورد نیاز برای تفت دادن:
تابه یا قابلمه بزرگ
روغن
قاشق چوبی یا پلاستیکی
چگونه تفت دهیم؟
تابه یا قابلمه را روی شعله متوسط گرم کنید.
بعد از داغ شدن تابه روغن را اضافه کنید. (1 یا 2 قاشق غذاخوری کافی است. اما در صورت نیاز می توانید روغن بیشتری اضافه کنید.)
غذا را اضافه کرده و هم بزنید تا روغن کاملا آن را بپوشاند و به تاوه نچسبد.
برای تفت دادن بعد از داغ شدن تابه روغن را اضافه کنید و بعد غذا را آماده کنید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/128912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم