آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور پخت کباب بلغاری
١٩٢
٠
آرگا / کباب بلغاری از انواع غذاهایی است که طعم و مزه بی نظیری دارد و اگر شما تمایل دارید غذایی پرانرژی و مقوی را در منزل بپزید بهتر است از پخت این کباب خوشمزه غافل نشوید. در طرز تهیه کباب بلغاری از گوشت راسته گوسفند و یا فیله گوساله و سینه مرغ بدون استخوان و زعفران دم کرده و کره و سس سویا و پیاز متوسط و ادویه استفاده می شود.
کباب چنجه و کباب بلغاری و کباب قفقازی از انواع کباب های لذیذ و خوش طعمی هستند که شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف این غذاهای خوشمزه را تهیه کنید.
چی لازم دارم:
فیله گوساله و یا گوشت راسته گوسفند : نیم کیلو گرم
سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده : دو قاشق چایخوری
سس سویا : یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز رنده شده : دو عدد
نمک : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
چطور بپزم: برای پخت این کباب ابتدا سینه مرغ را به تکه های یک اندازه 4*3 سانتی متر برش بزنید. گوشت راسته گوسفند را هم در عرض 2 سانتی متر و طول 12 به شکل نواری برش دهید. در این مرحله از طرز تهیه کباب بلغاری آب پیاز رنده شده را به خوبی بگیرید و در ظرفی مناسب پیاز و سس سویا و 1/2 از زعفران دمکرده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مرغ را روی سطح مناسبی قرار دهید و گوشت راسته و یا فیله را دور آن بپیچید به طوری که مرغ در میان نواری از گوشت راسته و یا فیله قرار بگیرد توجه داشته باشید که برای هر سیخ باید 6 تا 8 تکه را به همین صورت آماده کنید سپس با کمک قلمویی تمیز از مخلوط پیاز روی تکه های گوشت آماده شده بمالید.
در مرحله بعدی دستور پخت کباب بلغاری بهتر است تکه های گوشت را روی زغال کباب کنید در صورتی که به زغال دسترسی ندارید می توانید برای کباب کردن تکه های گوشت از کباب پز برقی و یا گازی استفاده کنید توجه داشته باشید که حرارت باید برای مغز پخت شدن کباب ها ملایم باشد و بعد از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند و آب آن ها به خوبی کشیده شد کره را ذوب کنید سپس کره را درون ظرفی مناسب با باقی مانده زعفران و فلفل و نمک به خوبی مخلوط کنید و با کمک قلمو از مخلوط کره روی کباب ها بمالید. توجه داشته باشید که بعد از پخت کامل کباب ها نیز باید این کار را دوباره تکرار کنید تا از خشک شدن کباب ها جلوگیری شود. کباب های بلغاری را بعد از پخته شدن درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و آن ها را زیباترین شکل ممکن تزیین کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر کباب بلغاری
1. در طرز تهیه کباب بلغاری برای اینکه گوشت قرمز و سفید را نرم کنید باید یک کیوی را ورق ورق کنید سپس کیوی را به همراه مقدار کمی پیاز در لا به لای گوشت قرار دهید. توجه داشته باشید که پیاز برای از بین بردن بوی خامی گوشت قرمز و سفید مفید است و از کیوی هم می توانید برای نرم کردن انواع گوشت استفاده کنید.
2. توجه داشته باشید که انواع گوشت قرمز و سفید نباید بیشتر از 15 دقیقه درون مخلوط پیاز و کیوی قرار داده شدند در غیر این صورت گوشت بافت خود را از دست می دهد و همچنین مزه ناخوشایندی پیدا می کند.
3. در طرز تهیه کباب بلغاری می توانید برای نرم کردن گوشت از انجیر تازه نیز استفاده کنید.
4. توجه داشته باشید که در ابتدای پخت انواع گوشت قرمز نباید از نمک برای مزه دار کردن استفاده کنید زیرا نمک باعث می شود تا گوشت دیر پز و سفت شود.
5. کباب بلغاری به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد گوشت سفید و قرمز و سس سویا بهترین منبع کلسیم و پروتئین محسوب می شود.
در این مطلب با طریقه درست کردن کباب بلغاری در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کباب خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/129356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود