بزرگنمايي:
آریا بانو - گوشت گوسفند 500 گرم نخود 1 لیوان لوبیا چیتی 1 لیوان لوبیا قرمز 1 لیوان جو 1 لیوان لوبیا سفید 1 لیوان عدس 1 لیوان برنج 1 لیوان گندم 2 لیوان پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم
طرز تهیه: حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید.
نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید ، گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ، در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم و برنج را بریزید و بپزید.
مخلوط عدس ، برنج ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذارید آش جا بیفتد سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ و مقداری کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و سرو کنید.
نکته: استفاده از نعنا داغ درون آش سلیقه ای است ، این آش بر خلاف آش های دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش را خوشمزه تر میکند.
آش دندانی یا دندانک به مناسبت رویش اولین دندان کودک پخته میشود ، اعتقاد بر این است که این آش در راحتی رشد دندان های کودک موثر است ، به شکرانه رویش دندان کودک مقداری دانه غلات را پیش از شروع به کار برای پرندگان می ریزند و برای کودک آرزوی سلامتی می کنند.
-
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۷:۱۰
-
۱۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/130894/