ناهار/ کوفته سبزیجات را با پاستا میل کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
ناهار/ کوفته سبزیجات را با پاستا میل کنید
١٢٠
٠
منودلیار / چی لازم دارم:
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
450 گرم قارچ خرد شده
نمک به میزان دلخواه
یک دوم فنجان پیاز خرد شده
چهار حبه سیر خرد شده
یک دوم فنجان جو دو سر پرک
30 گرم پنیر موزارلا خرد شده
یک دوم فنجان پودر سوخاری
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
دو عدد تخم مرغ
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
پودر فلفل قرمز به میزان دلخواه
سه فنجان سس گوجه فرنگی
پونه کوهی خشک شده به میزان دلخواه
چطور بپزم:
روغن را در ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق گرم کرده و قارچ و مقداری نمک را اضافه کن. آن قدر به هم بزن تا آب خارج شده از قارچ ها جذب شود سپس کره را درون ماهی تابه ریخته و حرارت را کم کن تا قارچ ها در کره سرخ شده و طلایی رنگ شوند (حدود 5 دقیقه)؛
پیاز ها را به ماهی تابه اضافه کرده و برای 5 دقیقه دیگر تفت بده تا قهوه ای طلایی شوند سپس ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و سیر را درون آن بریز و برای 1 دقیقه تفت بده؛
مخلوط را به همراه جو دو سر پرک درون غذاساز بریز و به هم بزن تا یکدست شوندسپس پنیر، یک عدد تخم مرغ، جعفری، چونه کوهی، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز را به همراه مخلوط قارچ درون یک کاسه بزرگ ریخته و به کمک چنگال به هم بزن تا به خوبی با هم مخلوط شوند. در آخر تخم مرغ دیگر را اضافه کن؛
روی مخلوط را با سلفون بپوشان و برای 4 ساعت درون یخچال قرار بده؛
فر را روشن و روی 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) تنظیم کن. روی یک سینی کاغذ شیرینی بگذار؛
هر دو قاشق غذا خوری از مخلوط را به شکل یک توپ کوچک در آورده و روی سینی فر بچین؛
سینی را درون فر قرار داده تا برای 12 تا 15 دقیقه بپزد و روی آن قهوه ای طلایی شود؛
سس گوجه فرنگی را در یک ظرف بزرگ روی اجاق به جوش بیاور و سپس حرارت را کم کرده و به آهستگی کوفته ها را درون سس قرار بده به طوری که سس روی آن ها را بپوشاند. بگذار برای 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد.
کوفته سبزیجات آماده سرو شدن است. کوفته ها را درون ظرف مورد نظرت بچین و روی آن را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده تزیین کن.
آماده سازی این کوفته های خوشمزه 30 دقیقه، پخت آن یک ساعت و در کل با احتساب زمان استراحت 5 ساعت و 30 دقیقه زمان می برد.
حقایق غذایی کوفته سبزیجات:
انرژی کل: 421 کیلو کالری
چربی کل: 17.9 گرم – 28 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: 6 گرم
کلسترول: 110 میلی گرم – 37 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: 1695 میلی گرم – 68 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: 1135 میلی گرم – 32 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: 50.1 گرم – 16 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: 8.4 گرم – 34 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: 16.4 گرم – 34 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
قند: 21 گرم
آهن: 4 میلی گرم
کلسیم: 215 میلی گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کیلو کالری محاسبه شده است.
-
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶:۵۱
-
۷۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/131548/