محبوب ترين غذاي ايراني که زنان باردار نبايد آنرا بخورند
خانه داري
بزرگنمايي:
fiogf49gjkf0d
يکي از محبوب ترين غذاهاي ايراني که در عين حال مصرفش بسيار خطرناک است و مسايل بسياري درباره بهداشت مواد اوليه آن وجود دارد، کباب کوبيده است.
در واقع عدم رعايت اصول بهداشتي و عدم توجه به دما هنگام تهيه اين غذا، باعث مي شود آلودگي هاي اوليه به طور تصاعدي افزايش يابند. در ضمن کباب کوبيده اي که در رستوران تهيه مي شود معمولا حاوي مقدار زيادي چربي است و به همين دليل احتمال فسادپذيري آن زياد است. در حقيقت اغلب کباب کوبيده هايي که بيرون از منزل سرو مي شوند، حاوي ناخالصي هاي فراواني هستند که براي سلامت بدن مفيد نيستند؛ چربي هاي اشباع فراوان (چربي يا دنبه) همراه با افزودن پوست مرغ براي صرفه جويي در هزينه و دستيابي به منافع بيشتر.
هنگام تهيه کباب کوبيده ها با اينکه بافت بيروني کاملا با آتش پخته مي شود اما حرارت لازم در زمان تهيه و پخت به قسمت مرکزي نمي رسد در نتيجه احتمال بروز توکسوپلاسموز افزايش مي يابد و بنابراين زنان باردار، بايد با احتياط، کباب کوبيده (حتي نوع خانگي آن که گرماي کافي به قسمت مرکزي آن نمي رسد) مصرف کنند.
توجه کنيد که کتلت نيز يک غذاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني است. با اين حال زنان باردار بايستي درباره مصرف کتلت در دوران بارداري احتياط کنند. چرا که در بسياري مواقع، هنگام سرخ کردن کتلت ها، قسمت هاي مياني آنها به خوبي پخته نمي شود.
در نتيجه چنانچه گوشت اوليه داراي آلودگي هايي باشد، ممکن است خطر ابتلاي زن باردار به اين عفونت ها(از جمله عفونت خطرناک توکسوپلاسموز) افزايش يابد. اين نوع مسموميت براي زنان حامله مي تواند منجر به سقط جنين شود.
-
يکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱:۵۷:۳۹ PM
-
۵۸۰ بازديد
-
بيتوته
-
کباب کوبیده
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1333/