غذای اصلی/ شیر پلوی تبریزی؛ مراقب انگشتانتان باشید!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ شیر پلوی تبریزی؛ مراقب انگشتانتان باشید!
١٤٠
٠
برترین ها / شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
چی لازم دارم:
گلاب 1/3 پیمانه
آب پیاز به مقدار لازم
آب 2 پیمانه
خلال پسته 1 پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
فیله مرغ 500 گرم
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
کشمش پلویی 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
زعفران 1 قاشق چای خوری
شیر 4 پیمانه
کره 200 گرم
برنج 3.5 پیمانه
چطور بپزم:
1. فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
4. آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
7. فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۳:۵۹
-
۱۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/134124/