شمع هفت سین با تمام جزئیات و فوت کوزه گری
اجتماعي
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ١.١
١
آخرین خبر / تجربیات و اطلاعاتتون رو درباره درست کردن شمع بنویسید که بقیه هم استفاده کنن ♥️ ♥️
برای درست کردن شمع، اول پارافین رو در قابلمه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم و شعله کم، ذوب میکنیم(روش بن مارى)پارافین باید ذوب بشه ولی نباید به دمای جوش برسه . یعنی نباید قل بزنه.
اندازه نصف قاشق چای خورى اسید استارین بهش اضافه میکنیم(اسید استئاریک (استئارین): که جهت کمک به استحکام بیشتر پارافین به آن اضافه می شه. در ضمن طول مدت سوخت را نیز افزایش می ده و باعث میشه که شمع پس از سرد شدن، کمی کوچکتر شده و بهراحتی از قالب جدا بشه. در ضمن حلال خوبی برای رنگ است و باعث شفاف شدن رنگ میشه ) پارافین رو از روی حرارت برمیداریم و رنگ دلخواهمون رو بهش اضافه میکنیم. رنگ رو خیلی کم کم و مرحله به مرحله اضافه کرده و هم میزنیم. تا به رنگ دلخواه برسیم.
♥️براى تمیز کردن ظرف پارافین، نیاز به شستن ندارید، میتونید بعد از استفاده بلافاصله اونو با یک دستمال و یا پنبه پاک کنید
♥️برای سرد کردن پارافین، هیچ وقت آن را در فریزر قرار ندهید، چون شمع شما پس از سرد شدن ترک می خورد ولی می توانید در طبقات پایین یخچال قرار دهید.
♥️اگر شمع به راحتی از قالب جدا نشد، اونو مدت بیشتری در یخچال قرار بدین
♥️اگه پارافین زیادتر ذوب کنید خیلی بهتره تا کم تر ، پارافین وقتی بمونه دوباره سفت میشه و میشه نگهداریش کرد اما اگه کم باشه کار خراب میشه ♥️ مى تونید براى اینکه در نهایت شمع و راحت تر از قالب بیرون بیارید اول قالب و با
روغن مایع یا زیتون و یا با
اسپری_سیلیکون چرب کنید،،،، اسپرى سیلیکون (داخل قالب زده میشه برای راحت دراوردن شمع از قالب)
❌حتما از اسانس شمع استفاده کنید چون ممکنه اسانس هاى دیگه اشتعال زا باشن❌
وقتی پارافین رو داخل ظرف ریختیم، باید بذاریمش کنار تا سفت بشه وخودش رو بگیره. باید حواسمون باشه که فتیله سرجاش و در مرکز ثابت بمونه و جابجا نشه.
برگرفته از اینستاگرام آرت بای بهار
-
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸:۳۳
-
۶۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/134612/