دم کردن برنج ایرانی به همراه ته دیگ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٢.٧
٢
آخرین خبر / چند نکته برای پخت بهتر ته دیگ و پلو :👇
👈برنج حتما حداقل 2تا 3ساعتی خیس خورده باشه
👈آب رو بزارین جوش بیاد بهش نمک کافی بریزین وبعد
برنج رو اضافه کنین.
👈برنج رو نزارین زیاد بپزه که دراینصورت شفته میشه از وسط نصف کنین باید داخل
برنج کمی سفید باشه وسفت.
👈برا تهدیگ از هرنونی میشه استفاده کرد . .
👈نون سنگک ونون مدیترانه ای خیلی خیلی برشته وترد میشن
👈نونی که من استفاده کردم نون مدیترانه ای بود اکثراً همه ی سوپریها دارن
👈برا اینکه پلو قالبی دربیاد مقداری از
برنج رو که ریختین با پشت قاشق ویاکفگیر کمی روی
برنج فشار بدین
👈روغن پلو رو بعد از بخار کردن اضافه کنین تا ته قابلمه جمع نشه.
👈قبل از برگردونن ، ازروی پلو یه کفگیر بردارین وبهش زعفران بزنین وبرا تزیین استفاده کنین.
👈آب اضافه شده تهدیگ رو نرم نمیکنه.
برگرفته از اینستاگرام آشپزی خوب
-
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸:۵۶
-
۸۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/134638/