سوپ و آش/ طرز تهیه آش میوه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سوپ و آش/ طرز تهیه آش میوه
١٠٠
٠
نمناک / مواد لازم برای آش میوه
پیاز نیم کیلو
عدس یک لیوان
نخود یک لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
آلبالو (تازه یا خشک) 50 گرم
ذغال اخته 50 گرم
زردآلو 4 عدد
آلو بخارا (زرد) 50 گرم
رشته آشی 200 گرم
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده 150 گرم
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک
دستور پخت آش میوه
نخود و لوبیا را قبلاً خیس کنید. (ترجیحاً از یک روز قبل)
یک عدد از نیم کیلو پیاز را خرد کنید و با حبوبات ذکر شده (عدس، نخود و لوبیا) بگذارید کاملاً بپزد.
سپس میوه ها (آلبالو، ذغال اخته، زردآلو، آلوبخارا) را اضافه کنید.
یک عدد از نیم کیلو پیاز را رنده می کنیم.
همچنین بخوانید : تمام غذاهای محلی همدان
گوشت را با پیاز رنده شده + نمک، فلفل، زردچوبه + مقداری نعنا خشک به صورت کوفته قلقلی در می آوریم. (بدون روغن) و داخل حبوبات و میوه های پخته شده می ریزیم.
بعد از پختن حبوبات و میوه ها و گوشت، رشته آشی را اضافه می کنیم و یک قاشق رب گوجه را که قبلاً در کمی آب گرم رقیق کرده ایم اضافه می کنیم.
تهیه پیاز داغ:باقی پیازها را خرد و سرخ می کنیم. تا به رنگ طلایی در آید.
تهیه نعنا داغ:باقی مانده نعناء خشک شده را در روغن می ریزیم و روی اجاق تفت می دهیم.
زمانی که رشته آشی پخت؛ غذا حاضر است.
آش را داخل ظروف مناسب بریزید و با نعناء داغ و پیاز داغ، تزئین کنید.
-
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۹:۰۳
-
۸۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/134729/