طرز تهیه پیتزا مکزیکی مخصوص گیاهخواران
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :
خمیر پیتزا | 225 گرم |
پنیر خامه ای | 225 گرم |
ادویه تاکو | 1 بسته |
کنسرو لوبیا | 1 قوطی |
ذرت | 1/3 فنجان |
زیتون | 1/4 فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
آووکادو رنده شده | 1 عدد |
پنیر رنده شده | 2 فنجان |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیتزا مکزیکی :
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۸:۵۳
-
۱۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/134924/