شام/ عطر خوش پستو در کنار لطافت خامه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شام/ عطر خوش پستو در کنار لطافت خامه
٥٩٧
٠
مجله سیب سبز / جنوا یکی از بزرگترین شهرهای اروپایی در کرانه شمالی دریای مدیترانه و دریای لیگوریا - در نزدیکی مرز با فرانسه- است. لینگویینی پاستای خاص این منطقه است که به نام ترنته یا باوته هم نامیده میشود. این پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهی تخممرغ و آب تهیه میشود. لینگویینی یک شکل و فرم از پاستاست که کوچکتر از فتوچینی، بزرگتر از اسپاگتی و بیشتر شبیه فتوچینی است اما تختتر به نظر میرسد.
خاستگاه این پاستا جنواست و با یکی از لذیذترین سسهای ایتالیایی به نام سس پستو (تشکیل شده از سیر، روغن زیتون، سبزیجات معطر و مغزهای خوراکی) همنشینی بسیار عالی دارد، همچنین بسیاری از ساکنین این بندر شمالی این پاستا را همراه صدف یا میگو تدارک میبینند.
ترکیب سس آلفردو با پستو طعمی رویایی پدید میآورد؛ هم نرمی و شیرینی خامه را احساس میکنید و هم عطر سیر و روغن زیتون هوش از سرتان میبرد. در کنار همدیگر این پاستا را در مدت حدود 30دقیقه میتوانید آماده کنید.
پاستا غذای سنتی و بومی ایتالیاست، اولین و قدیمیترین جایی که در آن نشانی از پاستا دیده شده مربوط به قرن دوازدهم میلادی و شهر سیسیل است. در شهرهای مختلف ایتالیا نحوه تهیه و تولید فرمهای گوناگون پاستا را میتوان در پشت ویترین فروشگاهها دید و بهطور باز و فلهای به مقدار مورد نیاز آن را خریداری کرد. در برخی رستورانها نیز میتوان مراحل تولید پاستا را چه به صورت دستی و چه به وسیله دستگاه از نزدیک مشاهده کرد.
همچنین اگر دستی در خمیرگیری و ذوقی در آشپزی داشته باشید میتوانید از دستگاه پاستاساز استفاده کرده و خود پاستا تولید کنید. امروزه پاستا به یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای ملل تبدیل شده است. ایتالیاییها به صورت سنتی هنگام مراجعه پیش خدمت، غذا را در دو بشقاب جداگانه اول و دوم سفارش میدهند؛ یعنی پس از صرف سوپ، سالاد، نان سیر و بروسکتا به عنوان پیشغذا، یک فرم پاستا در بشقاب اول و یک گوشت، ماهی، صدف یا میگو در بشقاب دوم سفارش میدهند.
ایتالیاییها پرحرف و پر صحبتاند، آمدن یک ایتالیایی به رستوران با خودش است و بیرون رفتناش با خداست، به رستوران میروند تا هم غذایی میل کنند، هم صحبتی کرده باشند و هم اینکه اوقاتی خوش را سپری کرده باشند و پس از صرف بشقاب دوم دسر یا اسپرسویی هم سفارش میدهند و سور و سات خود را کاملی کنند، دنیای عجیب و غریبی است دنیای ایتالیاییها ...
چی لازم دارم:
پاستای آبکششده: 500 گرم
مغزگرد و بادام: از هر کدام چهار عدد
ریحان: 100 گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
خامه: 50 تا 100 گرم
شیر: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: به مقدار کافی
نمک دریایی و فلفل آسیاب شده: به میزان لازم
چطور بپزم:
1. برای طبخ این غذا پیش از هر چیز مغز گردو و بادام را با چاقو خرد و تا حد امکان ریز کرده و حتی میتوانید رنده کنید تا به فرمول سس پستو وفادارتر باشید، سربرگهای ریحان معطر را جدا کرده و بدون اینکه سبزی را له کنید تا جایی که میشود آن را خرد کنید.
2. یک یا دو حبه سیر را رنده کرده و همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهی تابه روی حرارت ملایم تفت دهید. آرامآرام ریحان خردشده، سپس گردو و بادام خردشده را به مواد قبلی افزوده و مواد درون ماهی تابه را زیرورو کنید تا حرارت یکسان ببینند.
3. اکنون خامهای را که با کمی شیر رقیق کردهاید اضافه کنید و پس از کمی تاب دادن ماهی تابه، لینگویینی آبکششده را اضافه کنید، براساس سلیقه غذایی خود با استفاده از آسیاب فلفل و آسیاب نمک دریایی طعم و عطر غذای خود را به دست آورید. پاستا را در بشقاب کشیده و کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید و بعد از تزئین با ریحان پاستا را میل کنید.
-
پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۷:۵۴
-
۸۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/135091/