عیدانه/ طبخ ماهی با سبزیجات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
عیدانه/ طبخ ماهی با سبزیجات
٠
٠
کوکپد / مواد لازم برای 4 نفر
2 عدد ماهی قزل آلا
1 پیمانه سبزی (جعفری و گشنیز و ترخون و شوید و نعنا) خرد شده
نمک و ادویه به مقدار لازم
مایه سس:
1 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شیر
نمک و ادویه به مقدار لازم
1 فنجان زعفران
1 عدد فلفل دلمه خلالی شده
1 عدد پیاز متوسط خلالی شده
1 ق چ پودر زیره سبز
مراحل 45 دقیقه
ابتدا ماهی را پولک گیری کرده و داخل آن را تمیز کنید. سپس ماهی را 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، اگر دوست داشتید سر و ته ماهی را هم بگیرید. قطعات ماهی را در سس بخوابانید یک شب تا چند ساعت پوشانده و در یخچال بگذارید تا سس به خورد ماهی ها برود
ماهی ها را که از یخچال در آوردید با همان سس میتوانید بپزید و بعد سرخ کنید یا از سس درآورید و بپزید. سپس سرخ کنید. اگر با سس بپزید عطر و طعم سس ماهی را خوشمزه تر میکند اگر هم خواستید در فر داخل کاغذ فویل بپیچید و بپزید و سپس در فر سرخ و طلایی کنید (داخل فویل یا داخل تابه که قرار میدهید دو طرف ماهی را سبزی و نمک و ادویه بزنید)
این روش پخت هم در فر میتوان انجام داد هم روی اجاق گاز...من در دو روش و دو مدل پخت کردم...عکس اولی در فر با فویل و عکس دومی روی اجاق و تابه آگرین (وقتی ماهی را درسته میپزید پشت ماهی چند برش بزنید تا زودتر و راحت تر بپزد)
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴:۱۶
-
۶۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/135609/