آریا بانو

آخرين مطالب

راهنمای کاربردی برای خرید «آجیل» شب عید اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
راهنمای کاربردی برای خرید «آجیل» شب عید
١٧٤
٠
خراسان / تصور کنید زمانی که در یک مهمانی دید و بازدید عید مشغول صرف آجیل و خوش و بش هستید، پسته ای در دهان می گذارید و چهره تان از طعم نامطبوع آن در هم می رود. سعی می کنید هر طور شده خویشتن دار باشید و به روی مبارک نیاورید! موقعیت بدی است، نه می توانید قورتش بدهید و نه می توانید جلوی میزبان به دستشویی پناه ببرید. شما را نمی دانم اما این اتفاق برای من زیاد پیش آمده است. اما هیچ وقت گزینه دوم را انتخاب نکردم و تلخی آجیل را به جان خریدم. چون می دانستم که میزبان هزینه زیادی برای خرید آجیل کرده و کار درستی نیست که طعم بد آن را به روی میزبان بیاورم.
اندر مکافات طعم تلخ آجیل
احتمالا شما هم در موقعیت طعم تلخ آجیل قرار گرفته اید و قطعا دوست ندارید برای مهمانان شما نیز اتفاق مشابهی بیفتد . خصوصا اینکه موقع خرید آجیل باید هزینه گزافی را متحمل شوید و خیلی بد است که با پرداخت پول هنگفت، آجیل تلخ دریافت کنید. پس اگر می خواهید مهمانان شما طعم تلخ آجیل را تجربه نکنند، این گزارش را به دقت بخوانید. ما به سراغ آجیل فروشان سرشناس شهر رفتیم و نکات کلیدی خرید آجیل را از آن ها جویا شدیم. پس با دخل و خرج امروز همراه شوید.
آجیل بسته بندی یا فله ای؟
شاید شما هم مانند بسیاری از مردم از وجود و عرضه آجیل های بسته بندی بی خبر باشید یا اینکه با خبر باشید اما همچنان به شیوه سنتی خرید آجیل به صورت فله ای وفادار باشید. احتمالا شما احساس می کنید که آجیل های بسته بندی گرانتر هستند و نمی شود طعم شان را امتحان کرد. البته تا اندازه ای این نظر صحیح است. اما آجیل های بسته بندی مزایایی هم دارند. مهم ترین مزیت آجیل های بسته بندی این است که دارای پروانه بهداشتی و تاریخ تولید هستند. علاوه براین از رنگ های شیمیایی در آن ها استفاده نشده و اگر از آن ها شکایت داشته باشید، قابل پیگیری است.
آجیل فله ای را از کجا بخریم؟
با این وجود، اگر هنوز به خرید فله ای آجیل اصرار دارید حتما از فروشگاه های معتبر خرید کنید. یکی از آجیل فروشان مطرح مشهد به ما می گوید که از فروشگاه هایی خرید کنید که در کل سال دایر هستند. به گفته این آجیل فروش مطرح، فروشگاه هایی که با نام اعتباری خود کار می کنند تمام سعی خود را برای ارائه خدمات خوب و با کیفیت به مشتریان به کار می بندند. او مدعی می شود که وقتی به سال نو نزدیک می شویم، حتی میوه فروشی محل هم اقدام به فروش آجیل می کند در حالی که نه شرایط نگهداری و نه فروش آن را دارد. این مسئله هم باعث می شود که آجیل کیفیت خود را از دست بدهد و به مشکل طعم تلخ آجیل گرفتار شوید.البته این قسمت نرم قضیه بود. یکی از متخصصان تغذیه به خبرنگار ما می گوید که خرید آجیل از دستفروشان بسیار خطرناک است. کاشفی تاکید می کند که شرایط نامناسب محیطی مثل رطوبت، نم بالا، گرما و مقدار زمان نگهداری باعث ایجاد قارچ هایی در آجیل می شود که برای سلامتی بدن مضر است. این در حالی است که این قارچ ها با نفوذ به داخل مغزها نوعی سم به نام آفلاتوکسین را به وجود می آورند که برای سلامتی در کوتاه مدت و درازمدت مضر است.
راه های تشخیص آجیل خوب:
طعم، مزه و بو
بهترین راه تشخیص آجیل خوب، خوردن آن است. قبل از خرید هر آجیلی آن را بچشید. البته نباید خیلی از این مسیر مطمئن باشید. چرا که در اکثر آجیل ها اندکی خراب وجود دارد و احتمالا چشیدن طعم نمی تواند همیشه کارساز باشد. چرا که در این گونه موارد «مشت نمونه خروار نیست»!آجیل هایی با طعم تند، خیلی شور و یا ترش گزینه های مناسبی نیستند. زیرا بو دادن آجیل های کهنه با آبلیمو یا سایر ادویه ها مانع از تشخیص کهنگی آن توسط مشتری می شود و طعم اصلی آن را پنهان می کند. همچنین طعم بیات و ماندگی از دیگر نشانه های کهنه بودن آجیل است. هر گونه بوی ترشیدگی، رطوبت و نا نیزعلامت هشداری برای شناخت آجیل های کهنه است. یکی از فروشندگان مطرح آجیل در مشهد راهکار شناخت آجیل خوب را این گونه معرفی می کند: «مزه و طعم و شادابی آجیل مهم ترین فاکتورهای آجیل خوب است.»
رویت دقیق آجیل
آجیل ها را با دقت نگاه کنید. نمونه ای از دانه ها را بردارید و از وسط نصف کنید، وجود هر گونه سوراخ و یا کپک زدگی و لکه های قهوه ای رنگ و سیاه نشانه ناسالم بودن آنهاست. پس سعی کنید با موشکافی کامل آجیل را وارسی کنید که مرغوب باشد.
لمس کردن آجیل با دستمال مرطوب
بعضی از متخلفان برای جلوه دادن به محصولات خود از رنگ های غیر مجاز خوراکی استفاده می کنند که این گونه رنگ ها از عوامل ایجاد و بروز سرطان ها و ناراحتی های کبد هستند. پسته های خندان، تخمه های جابانی (ژاپنی) و به خصوص تخمه های آفتابگردان از جمله دانه هایی هستند که ممکن است با رنگ و لعاب شیمیایی رنگ شوند. یک آجیل فروش، در خصوص به کارگیری رنگ های شیمیایی در صنعت آجیل معتقد است: این روزها استفاده از این روش ها کمتر صورت می گیرد و بیشتر از رنگ های طبیعی مثل زردچوبه استفاده می شود. اما در مورد تخمه های آفتابگردان و تخمه های جابانی (ژاپنی) باید هوشیار بود.
یک راه ساده برای تشخیص استفاده از رنگ در آجیل ها این است که اگر احساس کردید آجیل دارای رنگ غیر طبیعی است، با دستمالی که با آب مرطوب شده روی آنها بکشید اگر دستمال رنگ به خود گرفت، آجیل رنگ شده است.
یکدست بودن آجیل
به عنوان مثال بادام ها باید تقریبا به یک شکل و اندازه و همرنگ باشند این نکته از آن جهت اهمیت دارد که آجیل در اصطلاح قاطی نداشته باشد. آجیل هایی که یک شکل و یک اندازه نیستند، نمی توانند قابل اتکا باشند و احتمالا چند نوع با هم مخلوط شده اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/136679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنهایی با بدن‌تان چه می‌کند؟

مواد غذایی که برای تقویت اعصاب مفیدند

آشنایی با بیماری روان پریشی یا سایکوز

چرا دیگران شما را دوست ندارند / 11 راز جذابیت انسان های دوست داشتنی

اینستاگرام، دشمن بزرگ سلامت روان

چرا آدم‌هایی که دوست داریم را از خود دور می‌کنیم؟

5 چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

9 خوردنی برای کاهش اضطراب

طرز خوابیدن شما در مورد شخصیت‌تان چه می‌گوید؟

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

5 دلیل بیدار شدن از خواب در میانه‌های شب

چرا باید زندگی شخصی‌تان را شخصی نگه دارید

فواید دروغ گفتن به خودمان!

آنچه مردم را عصبی و پرخاشگر می‌کند

بیش فعالی قابل درمان است؟

فوبیا چه تفاوتی با ترس دارد؟ + انواع فوبیا

چرا نباید دنبال انتقام گرفتن باشید

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

درمان فراموشی و تقویت حافظه با این اقدامات

رابطه صمیمی با پدرتان از شما یک زن قوی می‌سازد

خودگویی منفی و تاثیرات آن

همکار عزیز لطفا نفرت انگیز نباشید!

استرس، پارکینسون را 2 برابر تشدید می کند

چرا لازم است گاهی با خودمان خلوت کنیم؟ از فواید شگفت انگیز تنهایی

اختلال بازی چیست ، علل و راه های درمان

راه مراقبت از ذهن در فصل سرما

خوابی بی نظیر را تجربه کنید

چرا غُر زدن حس خوبی دارد؟

چگونه استرس و اضطراب را کنترل کنیم؟

بیماری های روانی از طریق والدین به جنین منتقل می شود؟

ابتلا به افسردگی، 8 دلیل پنهان دارد!

آیا برای مشاوره به روانشناسان مراجعه می کنید ؟

10 فرد سمی که باید هر چه سریع تر از خودتان دور کنید!!

چرا گاهی احساس بدبختی می‌کنیم؟

با دیدن این 7 نشانه به دوستی های خود پایان دهید

افسردگی پاییزی، با دلشوره و افسردگی پاییزی چه کنیم؟

اضطراب مانعی برای درمان شوره‌سر

چه کسانی بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند؟/مشخصات افراد افسرده

اینقدر به خودتان فشار نیاورید!

با آلزایمری‌ها چگونه رفتار کنیم؟

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

علت بدبینی برخی افراد چیست؟

روانشناسی رنگ آبی

مراقب اختلالات روانی نوجوانان باشید

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

نقش شبکه‌های مجازی در درمان افسردگی

هفت دلیل برای کسل بودن و کمبود انرژی شما

بهداشت روانی چیست؟

اگر شما هم دچار خودانتقادی مخرب هستید، بخوانید