غذای اصلی/ «کویی تره»، غذای خوشمزه گیلانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ «کویی تره»، غذای خوشمزه گیلانی
١٠١
٠
آخرین خبر / یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.
چی لازم دارم:
کدو حلوایی: نصف عدد
سیر: سه حبه
گردو: 150 گرم
رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم
چطور بپزم:
سیر را له و با روغن سرخ کنید.
بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجهفرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۰:۵۰
-
۷۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/136703/