شام/ «حواری مرغ»، غذایی خوشمزه برای شام امشب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شام/ «حواری مرغ»، غذایی خوشمزه برای شام امشب
k ١.٢
٠
تبیان / چی لازم دارم:
برنج: 300 گرم، خیسانده
مرغ: 800 گرم، خرد کرده
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
سیر: 2 حبه ساطوری
گوجهفرنگی درشت: یک عدد، نگینی
فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری
ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
هل سبز: 2 عدد
پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
چه جوری درست کنم:
1 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید.
2 - ادویهجات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجهفرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازهای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد.
3 - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. 30 دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی بندری یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید.
نکات:
1 - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس میشود.
2 - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید.
3 - میتوانید گوجهفرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجهفرنگی خرد کرده میریزید بهتر است پوست آن را بگیرید.
-
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۰:۵۳
-
۷۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/136706/