عیدانه/ سبزی پلو با ماهی شیر و سس تمبر هندی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
عیدانه/ سبزی پلو با ماهی شیر و سس تمبر هندی
k ٢.٨
٤
سرآشپزپاپیون / مواد اصلی
ماهی شیر 4 برش
برنج3 پیمانه
تره فرنگی کوچک2 عدد
آرد به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
سبزی پلویی(سیر تازه،جعفری،شوید،گشنیز،تره)500 گرم
مواد لازم سس :
گشنیز خردشده 1/2 پیمانه
آب تمبر هندی1 پیمانه
روغن2 قاشق سوپ خوری
فلفل به مقدار لازم
سیر تازه مخلوط با کمی شنبلیله خردشده 1/2 پیمانه
طرز تهیه
زمان تهیه 10دقیقه
زمان پخت 65دقیقه
1
برنج را بشویید و با مقداری آب و سنگ نمک خیس کنید تا چند ساعت بماند.ماهیها را هم با مقداری سرکه و نمک مزهدار کنید . سبزی پلویی را به همراه تره فرنگی خوب خرد کنید.
2
در قابلمهای آب ریخته و پس از جوش آمدن ، برنج را در آب جوش بریزید تا نرم شود. حدود 5 دقیقه به آبکش کردن برنج، سبزیهای خردشده را هم اضافه کنید تا همراه با برنج بجوشند و نرم شوند.
3
بعد از نرم شدن برنج و سبزی، آنها را آبکش کنید. در قابلمه روغن ریخته، ته دیگ مناسب گذاشته و برنج را دم کنید.
4
آرد و ادویه جات را با هم مخلوط کرده و سپس ماهی ها را در آن بغلتانید. تا همه جای آنها به آرد و ادویهجات آغشته شوند. در تابهای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن ماهیها را به تابه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا ماهیها مغزپخت شوند.
5
در این فاصله سس را آماده کنید.در تابهای روغن ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید، سبزیها را اضافه کرده و آهسته با حرارت کم تفت دهید تا فقط سبک شوند و زیاد سرخ نشوند.
6
حالا آب تمبر هندی و فلفل را به میزان دلخواه (بسته به ذائقه شما دارد) اضافه کنید.
7
در ظرف را گذاشته و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد بجوشند. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید
8
برنج آماده را در ظرف کشیده و با ماهیهای سرخ شده سرو کنید. میتوانید سس را هم روی ماهیها بریزید و هم کنار غذا قرار دهید.
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۵:۳۷
-
۵۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/137159/