عیدانه/ شیرینی مکرون گردویی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
عیدانه/ شیرینی مکرون گردویی
٨٨٥
٠
کوکپد / مواد لازم برای 6 نفر و بیشتر
60 گرم کره گیاهی
1 عدد تخم مرغ
95 گرم آرد
نوک ق چ خ وانیل
1٫2 ق چ خ بکینگ پودر
3 ق سوپ خوری شیر
45 گرم شکر دانه ریز
مواد رویه شیرینی
35 گرم پودر نارگیل
8 گرم آرد
50 گرم شکر
30 گرم گردو خردشده
نوک ق چ وانیل
1 عدد تخم مرغ
مراحل 45 دقیقه
ابتدا مواد زیری رو حاضرمیکنیم.کره رو که به دمای محیط رسیده رو باهمزن یکم هم میزنیم وبعد تخم مرغ و وانیل رو میریزیم و خوب هم میزنیم تااز حالت لختگی دربیاد بعد شکر رو میریزیم و بازم هم میزنیم تا سبک وسفید بشه.
حالا آرد وبکینگ پودر و آروم آروم الک میکنیم روی مواد وباهمزن میزنیم تا یکدست بشه.
توی قابلمه نچسب رو چرب میکنیم وموادو میریزیم وبا قاشق صافش میکنیم.
میزاریمش توفر طبقه وسط حرارت 170 به مدت 20 دقیقه بمونه تا زیرش یکم طلایی بشه و نیم پز بشه.
مواد رویه رو زمانی که مواد زیری رو گذاشتیم توفر حاضرمیکنیم به این صورت که یک عدد تخممرغ رو با وانیل هم میزنیم شکرو میریزیم و بعد پودر نارگیل وگردو رو میریزیم وهم میزنیم.
بعداز 20 دقیقه که مواد اول نیم پز شد درش میاریم از فر ومواد رویه رو میریزیم روش وبا قاشق صافش میکنیم.
حواستون باشه چ مرحله اول پخت چه مرحله دوم در فر رو بازنکنین چون پف خمیر میخوابه.
مواد دومم که ریختیم 20 دقیقه دیگه باهمون حرارت اولیه میزاریم پخته بشه و 3 دقیقه گریلم روشن میکنیم تا طلایی بشه روی شیرینیمون.از فر که درش میاریم میزاریم سردبشه وبا شهد (عسل وابجوش یا شکر وآب که قوام اومده)رومال میکنیم.
خنک خنک که شد برش میزنیم تا شیرینیمون بازنشه ازهم وبا هرچی که دوس داشتین تزیینش کنین.
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۵:۴۳
-
۱۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/137162/