غذای اصلی/ «قورمه سبزی» و روش خوشمزه پختن آن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ «قورمه سبزی» و روش خوشمزه پختن آن
k ١.٢
٣
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری
روغن 250 گرم
لیمو عمانی 5 تا 6 عدد
لوبیا قرمز 0.5 لیوان
سبزی خورش 1 کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
چطور بپزم:
گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .
نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار 3/1 پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.
نکته:
برای خوشمزه تر شدن خورش سبزی از آب قلم گوسفند استفاده کنید. حتی از مغز داخل قلم برای سرخ کردن سبزی می توانید استفاده کنید.
-
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶:۲۰
-
۷۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/137493/