آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر
٧٩
٠
نمناک / مواد لازم سالاد برای باقالا و پنیر
باقالای ریز 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
روغن زیتون 4قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 175 گرم (هرکدام به 4قسمت تقسیم شود)
سیر 4حبه (رنده شود)
پنیر فتا 115 گرم (خرد شود)
شوید تازه خردشده 3قاشق سوپ خوری
زیتون ساده 12عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
شوید تازه خردشده مقداری برای تزیین
طرز تهیه سالاد باقالا و پنیر
باقالا را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
تابه ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن قدر حرارت دهید که گوجه فرنگی ها تغییر رنگ پیدا کنند.
پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام سالاد ها
در پایان کاسه ای بلوری آماده کرده و باقالا را به همراه مخلوط گوجه فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید.
کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
نکات
1. می توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
2. برای آنکه این سالاد کمی ترش مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
3. با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی