آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر
٧٩
٠
نمناک / مواد لازم سالاد برای باقالا و پنیر
باقالای ریز 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
روغن زیتون 4قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 175 گرم (هرکدام به 4قسمت تقسیم شود)
سیر 4حبه (رنده شود)
پنیر فتا 115 گرم (خرد شود)
شوید تازه خردشده 3قاشق سوپ خوری
زیتون ساده 12عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
شوید تازه خردشده مقداری برای تزیین
طرز تهیه سالاد باقالا و پنیر
باقالا را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
تابه ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن قدر حرارت دهید که گوجه فرنگی ها تغییر رنگ پیدا کنند.
پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام سالاد ها
در پایان کاسه ای بلوری آماده کرده و باقالا را به همراه مخلوط گوجه فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید.
کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
نکات
1. می توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
2. برای آنکه این سالاد کمی ترش مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
3. با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی