آریا بانو

آخرين مطالب

طبع من/ خواص برگ های سبز گل کلم در غذا خانه داري

طبع من/ خواص برگ های سبز گل کلم در غذا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طبع من/ خواص برگ های سبز گل کلم در غذا
٢١٠
٠
قدس آنلاین / به گفته کارشناسان تغذیه، برگ های سبز گل کلم دارای خواص متعددی هستند که می توان از آن در پخت غذا استفاده کرد.
معمولا بعد از خرید گل کلم، فقط قسمت سفید آن مصرف شده و برگ های سبز آن دور ریخته می شود در حالیکه این برگ های سبز بسیار مغذی بوده و دارای فواید زیادی برای سلامت هستند.
به گفته کارشناسان تغذیه، برگ های گل کلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم هستند بطوریکه هر 100 گرم از این برگ ها در رژیم غذایی، 600 میلی گرم از کلسیم را تامین می کند.
همچنین هر 50 گرم از این برگ های سبز تقریبا حاوی 20 میلیگرم آهن است که به مراتب بیشتر از میزان موردنیاز بدن است، چراکه میزان آهن موردنیاز بدن 15 میلیگرم در روز است.
برگ های سبز گل کلم مملو از پروتئین و اسید آمینه است و مصرف هر 100 گرم از این برگ ها، 20 گرم پروتئین به همراه دارد.
همچنین مصرف 2/1 فنجان برگ سبز گل کلم حدود نیمی از میزان ویتامین C مورد نیاز را تامین می کند. پس از مصرف برگ های سبز گل کلم غافل نشوید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با گوشت بوقلمون

چطور حرفه ای فریز کنیم؟

عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید

پیتزای پپرونی دوناتی؛ ابتکاری جذاب و خوشمزه

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

فوت آشپزی/ چگونه از «عسل» در برابر مورچه ها حفاظت کنیم؟

شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی

شام/ غذایی کم هزینه و مقوی برای امشب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوای موز و بادام

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای استفاده از قارچ در آشپزی

غذای اصلی/ «پوره باقلا»؛ اکسپکتورانت خوشمزه

شیرینی ها/ کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید

گوشت و بادمجان کبابی؛ ترکیبی هوس انگیز برای همه

غذای اصلی/ همبرگر سوخاری سرخ کنید

غذای اصلی/ پای سبزیجات رژیمی، یک غذای خوش طعم گیاهی و کم کالری

عیدانه/ برای نوروز شکلات نخرید

هر وقت کباب تابه ای درست میکنم سفت میشه

عیدانه/ گلدان‌های بهاری خودتان را بسازید!

عیدانه/ بامیه ژاپنی برای پذیرایی لاکچری

میز اردور/ طرز تهیه نان چای؛ دسر محبوب قزوینی

عیدانه/ سابله کنجدی؛ شیرینی سبک و لذیذ برای نوروز

سالاد بروکلی؛ جایگزین عالی برای غذاهای چرب

تزئین ساده کیک تولد کودک

عیدانه/ شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

گل آرایی بسیار شیک و آسان برای خانه بهاری

طراحی ناخن با ایده های ساده و شیک 2019

تیپ و استایل چهره‌های ایرانی

آینه دکوراتیو؛ ایده ای جدید و مد روز

6 کادوی مناسب برای عیدی جوانان

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ

صبحانه/ کیکی که میز شما را متحول می کند

غذای اصلی/ چگونه در فر ماهی بپزم؟

ناهار/ پیشنهاد پیتزایی آسان و خوشمزه

عیدانه/ ترفندهای جالب برای پخت شیرینی و کیک نوروز

غذای ملل/ ماهی با سس انار؛ غذای محبوب گرجستان

غذاهای آینده بشر را چه چیزهایی تشکیل می دهد؟

عیدانه/ کلمپه؛ شیرینی نوروزی سنتی ایران

غذای اصلی/ ته چین باقلا با مرغ؛ یکی از خوشمزه های سنتی

غذای اصلی/ پیتزا کاری؛ مخصوص علاقه مندان به غذاهای تند

عیدانه/ دسری شیک مخصوص مهمانان نوروزی

غذای اصلی/ رولت ماهی؛ غذای دریایی را شیک میل کنید

در سفر به کاشان «شفته نخودچی» قمصر را از دست ندهید

عیدانه/ بی نظیرترین ایده ها برای تزئین کیک و شیرینی خانگی

ایده های خلاقانه برای پیچیدن خمیر شیرینی

عیدانه/ اسلایس آناناس و نارگیل؛ انتخابی عالی برای نوروز

به دنیای تخم مرغ خوش آمدید!

شام/ قورمه لوبیا؛ غذای خوشمزه افغانستانی

روش های کاربردی تشخیص روغن سالم از ناسالم

عصرانه/ دستور تهیه کیک سه شیر شکلاتی