آریا بانو

آخرين مطالب

سوپ و آش/ «آش خیار چمبر» را مهمان اراکی های عزیز باشید خانه داري

سوپ و آش/ «آش خیار چمبر» را مهمان اراکی های عزیز باشید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سوپ و آش/ «آش خیار چمبر» را مهمان اراکی های عزیز باشید
٢٨٢
١
ایران کوک / چی لازم دارم:
خیار چمبر 1 کیلو
گوشت 200 گرم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 10 حبه
پیاز 3 عدد
گندم 1 لیوان
عدس 1 لیوان
نان خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک 1 لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم
چطور بپزم:
عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و گندم را بهمراه 3 لیوان اب درون قابلمه بریزید و بپزید.
گوشت را چند تکه کنید و با 1 عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس 3 لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد ، وقتی اب گوشت به 1/3 کاهش یافت میتوانید عدس و گندم پخته شده را به گوشت اضافه کنید.
خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه ای خرد کنید ، درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند ( له نشوند ).
2 عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود 1 دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.
خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

چطور حرفه ای فریز کنیم؟

عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید

پیتزای پپرونی دوناتی؛ ابتکاری جذاب و خوشمزه

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

فوت آشپزی/ چگونه از «عسل» در برابر مورچه ها حفاظت کنیم؟

شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی

شام/ غذایی کم هزینه و مقوی برای امشب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوای موز و بادام

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای استفاده از قارچ در آشپزی

غذای اصلی/ «پوره باقلا»؛ اکسپکتورانت خوشمزه

شیرینی ها/ کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید

گوشت و بادمجان کبابی؛ ترکیبی هوس انگیز برای همه

غذای اصلی/ همبرگر سوخاری سرخ کنید

غذای اصلی/ پای سبزیجات رژیمی، یک غذای خوش طعم گیاهی و کم کالری

عیدانه/ برای نوروز شکلات نخرید

هر وقت کباب تابه ای درست میکنم سفت میشه

عیدانه/ گلدان‌های بهاری خودتان را بسازید!

عیدانه/ بامیه ژاپنی برای پذیرایی لاکچری

میز اردور/ طرز تهیه نان چای؛ دسر محبوب قزوینی

عیدانه/ سابله کنجدی؛ شیرینی سبک و لذیذ برای نوروز

سالاد بروکلی؛ جایگزین عالی برای غذاهای چرب

تزئین ساده کیک تولد کودک

عیدانه/ شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

گل آرایی بسیار شیک و آسان برای خانه بهاری

طراحی ناخن با ایده های ساده و شیک 2019

تیپ و استایل چهره‌های ایرانی

آینه دکوراتیو؛ ایده ای جدید و مد روز

6 کادوی مناسب برای عیدی جوانان

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ

صبحانه/ کیکی که میز شما را متحول می کند

غذای اصلی/ چگونه در فر ماهی بپزم؟

ناهار/ پیشنهاد پیتزایی آسان و خوشمزه

عیدانه/ ترفندهای جالب برای پخت شیرینی و کیک نوروز

غذای ملل/ ماهی با سس انار؛ غذای محبوب گرجستان

غذاهای آینده بشر را چه چیزهایی تشکیل می دهد؟

عیدانه/ کلمپه؛ شیرینی نوروزی سنتی ایران

غذای اصلی/ ته چین باقلا با مرغ؛ یکی از خوشمزه های سنتی

غذای اصلی/ پیتزا کاری؛ مخصوص علاقه مندان به غذاهای تند

عیدانه/ دسری شیک مخصوص مهمانان نوروزی

غذای اصلی/ رولت ماهی؛ غذای دریایی را شیک میل کنید

در سفر به کاشان «شفته نخودچی» قمصر را از دست ندهید

عیدانه/ بی نظیرترین ایده ها برای تزئین کیک و شیرینی خانگی

ایده های خلاقانه برای پیچیدن خمیر شیرینی

عیدانه/ اسلایس آناناس و نارگیل؛ انتخابی عالی برای نوروز

به دنیای تخم مرغ خوش آمدید!

شام/ قورمه لوبیا؛ غذای خوشمزه افغانستانی

روش های کاربردی تشخیص روغن سالم از ناسالم

عصرانه/ دستور تهیه کیک سه شیر شکلاتی

ذائقه ها/ طعمی تازه با ماکارونی گیاهی

میز اردور/ روکر موز؛ دسر شیک ایتالیایی