آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ دسر من درآوردی برای رفع خستگیِ «خانه تکانی»! خانه داري

عیدانه/ دسر من درآوردی برای رفع خستگیِ «خانه تکانی»!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ دسر من درآوردی برای رفع خستگیِ «خانه تکانی»!
k ١.٢
٢
برترین ها / فکر کنیم برای رفع خستگی‌های این روزهای بدو بدوی شب عید فقط یه دسر خوشمزه می‌تونه خستگیتون رو در کنه.
چی لازم دارم:
شیر 2 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
وانیل 2 قاشق چایخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری پُر
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
خامه سفید صبحانه 300 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری
آب آناناس 2/1 پیمانه
چند حلقه آناناس برای تزیین
ترافل برای تزیین
چه جوری درست میشه:
1- اول شیر و شکر را روی حرارت بگذار تا شکر حل بشه. بعد وانیل رو اضافه کن.
2- بعد پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کن و روی در کتری بگذار تا کاملا صاف و شفاف شود (بن‌ماری). نشاسته رو به شکر و شیر اضافه کن و هم بزن تا کاملا یکدست بشه.
3- مایه ژلاتین و آب آناناس رو به این مخلوط اضافه کن زرده رو خوب هم بزن و به بقیه مواد اضافه کن. در آخر خامه رو اضافه کن. جوش ریز که زد، از روی حرارت بردار و بگذار کمی خنک بشه. بعد بریزشون تو گیلاس بگذار تو یخچال. بعد که خودش رو گرفت برای روش یه حلقه آناناس و کمی ترافل بریز و بعدشم که می‌دونی؛ نوش جان کن.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی