آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز خانه داري

عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز
٥٥١
٠
منودلیار / امشب طرز تهیه یک پاستای خوشمزه و بهاری را داریم که با سبزیجات تازه و با طراوت بهاری درست می شود و بسیار مناسب این فصل است. پاستای سبزیجات بهاری یکی از سبک ترین و تازه ترین روش های پخت پاستا است که می تواند به عنوان یک غذای رژیمی محسوب شود (البته باید بدانی میزان پاستایی که مصرف می کنی چقدر است). این پاستای خوشمزه با عطر و تازگی سبزیجات موجود در آن هم احساس خوبی از خوردنش به ما می دهد هم اینکه شبیه یک باغ سبز رنگ و بهاری می شود. پس اگر برای تو هم مثل من قیافه غذا به اندازه طعم آن اهمیت دارد پیشنها می کنم که حتما این پاستای سبزیجات بهاری را امتحان کنی.
چی لازم دارم:
2 پیمانه مغز آرتیشو
120 گرم فوتوچینی ساده
2 عدد تره فرنگی حلقه شده
1 قاشق چای خوری سیر له شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیمانه نخود فرنگی
3/4 پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
1/2 پیمانه جعفری خرد شده
2 قاشق غذاخوری نعنا خرد شده
کمی پارمزان خرد شده
چطور بپزم:
خب برای شروع کار ابتدا برگ های بنفش آرتیشو را از آن جدا کرده و بقیه برگ ها را پر پر کن تا به مغز آن و برگ های زرد رنگش برسی. برگ ها ی بزرگ تر را نصف کن و مغز آرتیشو را برش بزن. آن ها را خوب شسته و ضدعفونی کن. پاستا ها را طبق دستور روی آن بپز و آبکش کن. حالا دوباره پاستا ها را به قابلمه بدون آب انتقال بده و بگذار بماند. یک ماهیتابه بردار، آن را روی حرارت قرار بده و 2 قاشق روغن زیتون را در آن بریز. حالا آریتشو، تره فرنگی و سیر را داخل روغن بریز و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفتشان بده. حالا نخود فرنگی و آب مرغ یا سبزیجات را همراه کمی نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کن. اجازه بده به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کن. بگذار حدود 5 دقیقه در این حالت و بدون در بجوشد تا آرتیشو ها نرم شوند. بعد از آماده شدن این مخلوط آرتیشو را همراه جعفری و نعنای خرد شده به قابلمه حاوی پاستا اضافه کن و روی حرارت کم هم بزن. آن ها را داخل ظرف سرو مورد نظرت بریز و با پنیر پارمزان تزیینشان کن.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با گوشت بوقلمون

چطور حرفه ای فریز کنیم؟

عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید

پیتزای پپرونی دوناتی؛ ابتکاری جذاب و خوشمزه

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

فوت آشپزی/ چگونه از «عسل» در برابر مورچه ها حفاظت کنیم؟

شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی

شام/ غذایی کم هزینه و مقوی برای امشب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوای موز و بادام

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای استفاده از قارچ در آشپزی

غذای اصلی/ «پوره باقلا»؛ اکسپکتورانت خوشمزه

شیرینی ها/ کیک کیت‌کت را حتما امتحان کنید

گوشت و بادمجان کبابی؛ ترکیبی هوس انگیز برای همه

غذای اصلی/ همبرگر سوخاری سرخ کنید

غذای اصلی/ پای سبزیجات رژیمی، یک غذای خوش طعم گیاهی و کم کالری

عیدانه/ برای نوروز شکلات نخرید

هر وقت کباب تابه ای درست میکنم سفت میشه

عیدانه/ گلدان‌های بهاری خودتان را بسازید!

عیدانه/ بامیه ژاپنی برای پذیرایی لاکچری

میز اردور/ طرز تهیه نان چای؛ دسر محبوب قزوینی

عیدانه/ سابله کنجدی؛ شیرینی سبک و لذیذ برای نوروز

سالاد بروکلی؛ جایگزین عالی برای غذاهای چرب

تزئین ساده کیک تولد کودک

عیدانه/ شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

گل آرایی بسیار شیک و آسان برای خانه بهاری

طراحی ناخن با ایده های ساده و شیک 2019

تیپ و استایل چهره‌های ایرانی

آینه دکوراتیو؛ ایده ای جدید و مد روز

6 کادوی مناسب برای عیدی جوانان

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ

صبحانه/ کیکی که میز شما را متحول می کند

غذای اصلی/ چگونه در فر ماهی بپزم؟

ناهار/ پیشنهاد پیتزایی آسان و خوشمزه

عیدانه/ ترفندهای جالب برای پخت شیرینی و کیک نوروز

غذای ملل/ ماهی با سس انار؛ غذای محبوب گرجستان

غذاهای آینده بشر را چه چیزهایی تشکیل می دهد؟

عیدانه/ کلمپه؛ شیرینی نوروزی سنتی ایران

غذای اصلی/ ته چین باقلا با مرغ؛ یکی از خوشمزه های سنتی

غذای اصلی/ پیتزا کاری؛ مخصوص علاقه مندان به غذاهای تند

عیدانه/ دسری شیک مخصوص مهمانان نوروزی

غذای اصلی/ رولت ماهی؛ غذای دریایی را شیک میل کنید

در سفر به کاشان «شفته نخودچی» قمصر را از دست ندهید

عیدانه/ بی نظیرترین ایده ها برای تزئین کیک و شیرینی خانگی

ایده های خلاقانه برای پیچیدن خمیر شیرینی

عیدانه/ اسلایس آناناس و نارگیل؛ انتخابی عالی برای نوروز

به دنیای تخم مرغ خوش آمدید!

شام/ قورمه لوبیا؛ غذای خوشمزه افغانستانی

روش های کاربردی تشخیص روغن سالم از ناسالم

عصرانه/ دستور تهیه کیک سه شیر شکلاتی