آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز خانه داري

عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ پاستای سبز بهاری برای نوروز
٥٥١
٠
منودلیار / امشب طرز تهیه یک پاستای خوشمزه و بهاری را داریم که با سبزیجات تازه و با طراوت بهاری درست می شود و بسیار مناسب این فصل است. پاستای سبزیجات بهاری یکی از سبک ترین و تازه ترین روش های پخت پاستا است که می تواند به عنوان یک غذای رژیمی محسوب شود (البته باید بدانی میزان پاستایی که مصرف می کنی چقدر است). این پاستای خوشمزه با عطر و تازگی سبزیجات موجود در آن هم احساس خوبی از خوردنش به ما می دهد هم اینکه شبیه یک باغ سبز رنگ و بهاری می شود. پس اگر برای تو هم مثل من قیافه غذا به اندازه طعم آن اهمیت دارد پیشنها می کنم که حتما این پاستای سبزیجات بهاری را امتحان کنی.
چی لازم دارم:
2 پیمانه مغز آرتیشو
120 گرم فوتوچینی ساده
2 عدد تره فرنگی حلقه شده
1 قاشق چای خوری سیر له شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیمانه نخود فرنگی
3/4 پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
1/2 پیمانه جعفری خرد شده
2 قاشق غذاخوری نعنا خرد شده
کمی پارمزان خرد شده
چطور بپزم:
خب برای شروع کار ابتدا برگ های بنفش آرتیشو را از آن جدا کرده و بقیه برگ ها را پر پر کن تا به مغز آن و برگ های زرد رنگش برسی. برگ ها ی بزرگ تر را نصف کن و مغز آرتیشو را برش بزن. آن ها را خوب شسته و ضدعفونی کن. پاستا ها را طبق دستور روی آن بپز و آبکش کن. حالا دوباره پاستا ها را به قابلمه بدون آب انتقال بده و بگذار بماند. یک ماهیتابه بردار، آن را روی حرارت قرار بده و 2 قاشق روغن زیتون را در آن بریز. حالا آریتشو، تره فرنگی و سیر را داخل روغن بریز و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفتشان بده. حالا نخود فرنگی و آب مرغ یا سبزیجات را همراه کمی نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کن. اجازه بده به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کن. بگذار حدود 5 دقیقه در این حالت و بدون در بجوشد تا آرتیشو ها نرم شوند. بعد از آماده شدن این مخلوط آرتیشو را همراه جعفری و نعنای خرد شده به قابلمه حاوی پاستا اضافه کن و روی حرارت کم هم بزن. آن ها را داخل ظرف سرو مورد نظرت بریز و با پنیر پارمزان تزیینشان کن.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی